Моден хороскоп за октомври: Какво казват звездите? /Втора част/

Везни
Месец октомври обещава да бъде за дамите от тази зодия лек и сравнително безгрижен. Повече настроение ще им донесат дрехите в пастелни тонове – така модни през тази есен. Стилно палто овърсайз, с обемна яка, в цвят на пудра или с пастелно бежови тонове, е особено добър избор. То може да се комбинира със стилни обувки или боти за офиса, с груби обувки или полуботи и чанта на верига за разходка или за вечерна среща с приятели.

Скорпион
Нека дамите от тази зодия не очакват лесен път нито в работата, нито при избора на есенен гардероб. Те трябва да променят своята стратегия и да добавят нотка мъжественост в своя образ. Строгите линии на костюм в мъжки стил ще им позволят да подчертаят вродена та им женственост. Не трябва да се спират само на обичайните комбинации в сиво и черно. Трябва да поекспериментират с цветовете, в зависимост от своя цветотип. В края на работния ден могат да заменят блейзера с блуза с по-ярък принт и вечерния образ е готов.

Стрелец
За да избягнат тъгата по отминалото лято, жените Стрелец трябва да си набавят демисезонните къси панталони. Кожени, с висока талия, те ще направят тяхната визия по вълнуваща и провокативна. В офиса късите кожени панталони могат да се съчетаят с класическа бяла риза, лофери и офис чанта, а за вечерта – с блуза с ярки рисунки и остри боти.

Козирог
Мотото за месеца на дамите от тази зодия е „Колкото по-просто, толкова по-добре!“.Привичните джинси бойнфренд продължават да са подходящи и за есента. Но с едно условие – да отпаднат моделите с разрези и рисунки, както и протритите варианти. Изборът трябва да се спре на тъмно синия или на класическия син цвят.

Водолей
За нежните половинки от тази зодия, месец октомври обещава да е спокоен и стабилен. В модния гардероб за тази есен трябва да присъства всичко най-добро от традициите на Коко Шанел – като, например, лекият светъл жакет от туид. Той, съчетан с актуални широки панталони, е идеален вариант за офиса. А заедно с дънки скини и високи обувки, е чудесна комбинация за вечерта. Препоръчителни за месеца се меките нюанси на розово, жълто и цвят на мента.

Риби
Дамите от тази зодия трябва да знаят, че всеки малък детайл може да промени живота им през октомври. А един ярък елемент в тоалета ще разчупи стереотипния образ. Не бива да се подценяват аксесоарите. Колието, в дует с бяла риза ще внесе във всеки дрескод нотка свежест, а вечерта може по неповторим начин да допълни коктейлната рокля за парти.  По-ярък суитчър и дънки ще направят разходките през тази есен по-приятни.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects