Модните аксесоари – завършващ щрих в есенната визия

Светът на модните аксесоари за есен-зима 2014-2015 година е непредсказуем и многолик, също като женския характер. И именно затова, те са един чудесен начин  всяка дама да изрази с пълна сила своята индивидуалност, да ги превърне в силен завършващ щрих в есенната си визия и в следващия след нея зимен тоалет. Ръкавици, шалове, накити, колани, чанти, очила и обувки, екстравагантни или по-строги, но при всички случаи - моден и стилен акцент върху силуета.

Болшинството дизайнери единодушно изразяват мнението, че през есента и зимата на 2014-2015 модната визия няма да мине без ръкавици – от велур, от текстил, от кожа, класически или удължени варианти. И едновременно с моделите с отрязани пръсти, с декоративни копчета и ципове, все повече място заемат дългите до лактите ръкавици, като истински гвоздей в колекциите са моделите, украсени с камъни.

Коланът трябва да се избира компетентно, за да се подчертае талията и да се завърши тоалета. Докато през отминалите хладни сезони стилистите препоръчваха да се използват тънките, изящни колани като щрих към роклите, то сега те могат да се слагат и върху обемните и плътни връхни дрехи. Не отстъпват своите позиции и широките масивни колани, изработени от гладка или релефна кожа. Някои модели са с катарами, други имат формата на корсет или приличат на груби мъжки модели.

Модните есенно-зимни шалове пазят от студа и са част от цялостния образ. Умело подбран шал, в хармония или контрастиращ по цвят, от практичен памук, трикотаж, деликатна коприна и дори кожена пелена, може да превърне и най-скучния тоалет в разкошен стилен костюм.

Съвременният свят на модата не може да съществува без бижута. За есенно-зимния сезон те са не просто красиви и интересни, а очарователни и впечатляващи. Сред тях може да срещнем ретро мотиви, класика и откровено шокиращи модели в един авангарден и футуристичен стил. Гривните са масивни и често са много – от китката до лакътя. Пръстените са големи, с различна форма на камъните. Всички украшения за врата са изработени от лъскави ярки материали и в голям формат. Специално място заемат колиетата-яки, красивите брошки във формата на цветя, обеците с геометрични форми.

Стилни и гъвкави, модните аксесоари за есента и зимата на 2014-2015 година продължават да изпълняват своята функция и запазват правото на жените на свободно изразяване на собствената индивидуалност.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects