Цвят и шик – водещ тренд за тази есен


Есента на 2014 година е отражение на оригинални цветове и нетипични техни комбинации.
Сложните лилаво розови тонове на орхидея, като израз на женствеността, продължават да са актуални. Те могат да се разглеждат като проява на арт-деко, макар че модерният поглед към модата го облича в строги форми. И същевременно внасят сериозност и игривост в образа на съвременната активна, творческа и интелигентна жена.
Синьото, с преливащи нюанси на люляково, носи скрита свежест в тоалетите за тази есен, които могат да бъдат пронизващо ярки или загадъчно тъмни.
Футуристичният оттенък на неръждаема стомана, с топлото си звучене на жълто, се нарежда в ретро палитрата, заемайки свой ъгъл в нейното съвременно звучене. Той изглежда впечатляващо върху изделията от сатен. Неутралният тон на сивото, на алуминия, е особено подходящ за топлия цветотип жени.
Ализариново червеното е сложен оттенък, който трудно може да се опише с думи. Червеният цвят, който във всички времена подчертава женската красота, отново е сред водещите за есента на 2014, с дълбоки и наситени тонове, от ярко до маково червено с нюанси на вино.
Като слънчев лъч и предвестник на пролетта, замъгленото жълто е вектор на оптимизъм и благоденствие за мрачните дни на тази есен. Неярките оттенъци на жълтия цвят, преливащи към меко бежово, внасят много женственост и елегантност в есенната визия. Всяка дама, независимо от своя цветотип, може успешно да ги използва, за да освежи и актуализира своя моден образ.
Бляскавите нюанси на коняк изцяло се вписват в цветовата палитра за есента на 2014 година. Базов тон, клонящ към неутралните, той носи очарователен шик от своеобразното съчетаване на оранжево и червено и е чудесен вариант за вечерен тоалет.
Сред модните цветове за тази есен е стандартният, но винаги вълнуващ и универсален син цвят. Особено ярко е присъствието на кобалта, носещ усещане за стабилност, която така не достига в съвременния свят.
Цветът на кипарис, като нюанс на каки и част от нео ретро палитрата, губи своята същност като цвят милитари и го виждаме под нов ъгъл – непреклонен, разкошен, изискан и, както никога, женствен и изтънчен. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects