Хороскоп за Хелоуин: Каква нечиста сила според зодията сте? / Първа част /

Хелоуин 2014 е най-магическият празник на годината. Нашият хороскоп ще ви помогне да разберете каква нечиста сила според зодията сте.

Овен
Неуморната сила на управляващата планета Марс влияе толкова силно върху бедното животно, че всички около него бягат със следи от обгорено и миришат на опърлено. Този Змей Горянин обгаря с всички части на речта и трудно би останал незабелязан. Честен и прям е, но по-добре би било да мълчи. Драконът е импулсивен и би било по-добре да преброи до сто, преди да започне да гради или да разрушава всичко до основи. Никой не може да се побере в неговата идентичност – пълзяща, летяща, спяща и мятаща огън самоувереност, неизмерна гордост и истина докрай. Пламенен поддръжник на вежливата диктатура, той тактично насочва огъня на собственото си мнение, но никога не влиза първи в битка.

Телец
Ако в дома ви се е заселил Брауни/Домовик/, не се отчайвайте, а си мислете, че страшно ви е провървяло, защото сте се сдобили с Телец, при това, златен. Вдъхнете дълбоко и повече не издишайте, мислете за материалното. Не си задавайте ежедневно глупавия въпрос“Къде отидоха парите?“. Защото, в момента, в който се появят, те отиват на съхранение в банката, до която няма да се доберете, ако нямате сериозна инвестиция. По-добре помислете за душата. Защото Брауни, макар и да е практичен и грижовен, е зла и нечиста сила и с него ви очакват безпокойства. Той е ревнив, упорит, егоистичен, неотстъпчив в споровете – затова, по-добре мълчете и се съгласявайте с него.

Близнаци
Истински Гоблин – див и променлив характер, шампоан и балсам в една опаковка. За да се осъществи връзка с него са нужни много свободно време, ангелско търпение и чувство за хумор. Управляван от Меркурий, той е като живак. Но нито една нечиста сила не може по-добре от него да превърне просторната гора в храсталак. Умее да говори, да действа, да прави заговори. Ето защо той е отличен политик, интригуващ и талантлив критик на всичко, но почти винаги е неоценяван в родната гора.

Рак
Емоционално, сантиментално, мечтателно, чувствително, нежно и добродушно зло – Кикимора, партньорка на Домовика. Двойнствена и противоречива натура, тя иска ту да е омъжена, ту да е все още девойка, ту да е в домашна зависимост, ту да е в дивата свобода на блатото. Обикновено е нещастна и не разбира личния си живот. Във всеки един случай може да ви потрябва помощта на далновидната Кикимора. Тя ще ви накрещи, ще ви сложи сто пиявици, ще ви облее със студена вода, ще ви намаже с лечебна кал, ще ви обвие с тиня и ще ви положи под някой храст да си починете. Но не забравяйте, че тя е безкористна, може да пази тайни, на нея може да се доверите. Докато почивате под храста, може да и дадете една монета. Тя ще я закопае и до сутринта до вас ще израсте дърво, обсипано със злато. А, ако дървото го няма, защото Кикимората глупаво е забравила къде го е посадила, не се отчайвайте – главно е не резултатът, а проявите на грижа и внимание. Тази сила е верен и предан приятел, но ако попаднете в нейните нокти, вие сте обречени.

Лъв
Цар на животните, отдал се на съмнителен покой, върнал се в детството, превърнал се в Котка разказвач, с огромна харизма. Може да тръгне наляво и да ви разказва приказка. Може да тръгне надясно и да ви запее песен. И така ще ви приспи, че няма да се усетите, независимо, че не му е нито мястото, нито времето. И ще сънувате цветни сънища. Надарена с интелект и магнетизъм, тази Котка често страда от амнезия:“Аз, не съм аз! Къде бях и кого убих – не помня!“. Великодушен и благороден, обича да прощава и да се грижи, особено за слабите – мишка, заек, птичка, рибка. Може и милостиво да ги пусне на свобода, ако вече се е наиграл с тях. Трябва да се грижите непрекъснато за тази огромна Котка – да я храните със сметана, със свежо месо, да я галите, да я вчесвате. Не се ласкайте, ако остане с вас – в нея живее диво животно и, ако не го храните, все към гората гледа. Това е упорит, арогантен и дяволски хитър  хищник. И ако иска да ловува навън, ще го прави, докато плячката не се предаде и не попадне в лапите му.

Дева
В действителност, това е прекрасната красавица, която уморена от суетата и човешката природа, се е превърнала в Баба Яга. Мизантроп и циник, сив кардинал в пенсия, който се е оттеглил в гората, за да готви своите лукави сплетни. Спокойно вари отвари и суши мухоморки, за да нагости ближния, ако го срещне. Затворена, предпазлива, скучна и взискателна натура, тя седем пъти мери и един път реже, защото не приема никакъв компромис. Справедливо и педантично, това зло чете мисли. Слаб стратег, но силен тактик, Баба Яга може да те изпрати в ада с едно побутване на метлата. Нейните забележки често раняват околните, нейните постъпки шокират, нейната безжалостност и студенина нараняват добрите хора. Но понякога помощта на нечестивата може да действа като „жива вода“/след като ви е нарязала вече на парченца/. В колибата на Баба Яга цари идеална организация – отварите са поставени в правилна бъркотия, паяци тъкат своите паяжини в строго определени ъгли, мухите летят по определена траектория, мишките бягат по определен ред. Това зло е лаконично, резервирано, но любопитно и, за да научи всичко, може да ви проведе бърза анкета. Но внимание! Всичко, казано от вас, може да бъде използвано в съда!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects