Модни тенденции, които до скоро се смятаха за безвкусица

Заглеждали ли сте се за това, какви са последните модни тенденции и как изведнъж това, което до преди 4-5 години се смяташе за антитренд и истински моден провал, днес е новата тенденция на годината. Със сигурност се сещате затова как преди години всички сте се смеели на дънките със завишена талия или пък на комбинацията между сандали и чорапи. Това просто се е смятало за истински позор и тогава никой не би си позволил подобно съчетание в облеклото, докато днес всичко се обръща на 180 градуса и именно тези неща стават истинския тренд на 2014-2015 година.


Толкова години модните стилисти ви учат на едни правила и изведнъж разбиват сами своите модни теории на пух и прах, показвайки ни съвсем другото лице на модата и красотата. Така например това лято бе истински хит съчетаването на ярките и интересно откъм дизайна си чорапки с по-лаконичните модели отворени обувки. Само до преди 2-3 години бе трудно дори да си представите, че такава комбинация би намерили място на едни от световните подиуми.
Друг типичен пример за този нов тренд в модата е съчетанието между по-плътните поли с типично спортните кецове. За да завършите този обра, можете да добавите сако или някаква друга по-строга дреха, за да се получи балансиран и хармоничен образ. Най-важното правило при този контрастен и съвсем нов моден стил е да изберете правилно цветовото съчетание, както и не трябва да се боите експериментите. Със сигурност обаче едва ли има жена, която да не се зарадва от тези модни иновации, защото промените винаги са се харесвали от слабия пол. Един от най-обичаните нови трендове обаче станаха актуалните този сезон гумени ботуши, които доскоро се асоциираха само с практична и скучна вещ, която се носеше в селата. Днес обаче това вече не е така и това направление разкрива на модните последователи една нова страна на красотата. И воала, в 21 век всички стилни дами могат да се насладят на едно истинско модно вълшебство.



Има и един моден термин, който придоби ново значение днес и това е логотоманията на жените. На всяка една тяхна дреха трябва да присъства бранда, но тук е важно да не прекалите и да не се окичите с лога като коледна елха. Цветоманията е другия моден тренд на 2014 година, който бързо завладя света. Ако до преди 1-2 години се смяташе, че обувките и чантата на една жена задължително трябва да са в един тон, то днес това е признак на лош вкус. Сега са на мода ярките и смел съчетания, така че фантазирайте на воля и опитвайте нови и нови комбинации. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects