Съветите на стилистите или как правилно да избирате вашето облекло

Всяка жена иска да изглежда стилно и елегантно, чувайки безброй много комплименти в свой адрес. Това не е никак трудно, но само ако се научите правилно да избирате вашето облекло и да го съчетавате помежду си. Първата ви задача е да балансирате правилно пропорциите на тялото ви, тоест винаги да се съобразявате с това, каква е вашата фигура.


Ако природата ви е дарила с мерки 90-60-90, тогава за вас няма да е никак трудно да изберете вашия гардероб и да се обличате красиво. За съжаление обаче не всички жени са получили този подарък от природата, така че сега ще ви разкажем основните принципи. В действителност не всичко е толкова трудно, колкото може да ви се стори, но сега ще ви обясним всичко. Ако имате пищни форми, тогава това не означава, че трябва винаги да носите безформено облекло. Напротив, във вашия случай ще изглеждате къде по-стилно и красиво в строгите костюми и правите рокли. Можете да намалите визуално талията, като добавите в образа ви тънък колан, с който визуално да изваяте вашата фигура. Този моден тренд не губи актуалността си вече няколко сезона, но не ви съветваме да избирате дизайни, които имат хоризонтални линии, ако сте с по-пищни форми.

Правила подбора одежды

От друга страна, ако имате малък ръст, тогава можете да коригирате фигурата си с помощта на вертикалните линии в облеклото ви, както и свободно падащите по-дълги колиета. Подобен подход ще ви помогне визуално да решите проблема ви, а и освен това този сезон точно такива дрехи са на ръба на модната вълна. Стилистите също така препоръчват да наблягате на облеклото със завишена талия, както и на обувките с дебел ток. Ако обаче сте жена с правоъгълна фигура, тогава заложете дрехите с лаконична кройка – прави дънки и панталони, бели блузи, рокли със свободен модел. Задължително добавете и един тънък колан, с който да изваяте идеално вашата фигура.


Как да изберете правилно цветовете?

Въпреки че днес е модерно да се съчетават съвършено различните цветове, малко от хората успяват да съставят образа си, залагайки на този моден принцип. Повечето от тези експерименти най-често попадат в графата на модните грешки и дори звездите честичко се обличат безвкусно, тъй като се стремят сляпо да следват последните модни тенденции. За да се получи хармоничен и балансиран образ, е важно да адаптирате трендовете и да се съобразявате винаги с вашата фигура, както и с това какви цветове ви отиват.

Така например не следва да съчетавате едновременно дрехи в една цветова гама. По-добре е да заложите на различните нюанси, които се комбинират добре помежду си и бъдете уверени, че така ще се получи уникален и наистина ефектен образ. Съветваме ви да добавите към визията ви поне един аксесоар, с който да завършите вашия look и да се получи една наистина ултрамодерна визия!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects