Красивите чанти са най-важни аксесоар в женския образ

Изборът на дамска чанта зависи от множество фактори – вашия образ на живот, материална възможност, сезона и стила, на който залагате в ежедневието ви. Не е обезателно да се ограничавате с един модел, а е най-добре да изберете 3-4 фасона, които ще се вписват идеално към вашия гардероб и с тяхна помощ ще можете да завършите всеки ваш look.


Как да изберете формата и фасона?

Купувайки нов модел винаги се съобразявайте с това къде точно ще носите чантата ви, както и с какво ще я съчетавате. Преценете и дали в нея ще се поместят всичките ви неща, които носите обикновено с вас – портфейл, козметичка, дневник, таблет, телефон и така нататък.  За ежедневието ви препоръчване да изберете по-вместителните кожени чанти, които имат комбинирани дръжки, а именно една къса и една по-дълга, за да можете да я носите свободно на рамото ви. Съобразете се задължително и с това дали фасона е практичен, като това означава дали той има няколко отделения, отделен джоб за телефона ви и така нататък. Ако обаче сте си харесали много някой дизайн, който няма вътрешни отделения, тогава не се притеснявайте, защото това не е болка за умиране и решение има. На пазара ще намерите множество различни органайзер за дамски чанти, които се слагат вътре и ще ви помогнат много, за да може всичко да е сортирано и подредено. При покупката им се съобразете с размера, тоест той да съответства на големината на вашата чанта. 

Выбор сумки

За деловите ви срещи идеални са моделите, които са тип портфейл и имат твърда повърхност. Те не губят формата си, дори ако са празни и в тях лесно ще се поместят вашите работни документи и другите ви необходими неща. Ако за ежедневието ви можете и дори е препоръчително да избирате по-ярките и свежи цветове, то тук ви съветваме да отдадете предпочитанието си на сдържаните и пастелни нюанси, които са идеални за офисната обстановка. Все пак тук си има определен дрескод и е важно да се съобразявате с това, а не да отидете на работа с ярко зелена или розова чанта. Оставете тези дизайни за вашето ежедневие, а тук заложете на по-неангажиращите оттенъци. Ако все пак искате да изберете нещо по-различно, тогава можете да заложите на нюанса бордо, тъмно сините или пък рижави оттенъци. Те са по-сдържани и едновременно с това не са скучни, съчетавайки се идеално с деловите костюми в класически цветове. Погледнете внимателно ципа, а именно това че той трябва лесно да се закопчава.



Ако си мечтаете за нещо наистина уникално и различно, тогава обърнете особено внимание на актуалните този сезон винтидж модели. Не се стряскайте, защото те не струват винаги много скъпо, тъй като можете да си купите и качествена реплика, която по-нищо не отстъпва на марковите модели. Експериментирайте всеки ден, опитвайте различни стилове, удивявайки всеки ден околните с вашия индивидуален и стилен моден почерк!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects