Вечерен грим за сини очи

За да може вечерният ви грим да изглежда максимално красиво и изящно, ви съветваме да се запознаете с това, какви са правилата на гримиране, ако имате светло сини очи. Съветваме ви да използвате по-наситените оттенъци, тъй като светлите могат да направят лицето ви бледо при приглушена светлина.

Вечерний макияж для голубых глаз

Основни препоръки при гримиране за синеоки жени

На вас идеално ще ви отиват бронзовите, златистите, шоколадовите, сребърните и виолетовите оттенъци. За разлика от тях, тъмно кафявите, зелените, червените и пепелно черните сенки могат да развалят вечерния ви грим, тъй като тези нюанси не отиват на синеоки жени, защото ще изглеждат тежко, затова те могат да се използват, но в малки количества и то в тандем с други цветове. Ако искате да направите погледа ви безумно женствен, тогава можете да използвате сините сенки, които да разтуширане добре и да направите един вид вариация на Smoky eyes. Съветваме ви да използвате хайлайтър за зоната под веждите, тъй като така ще отворите погледа ви и ще му добавите лека сексуална нотка. Незабравяйте да нанесете и тънка очна линия, която ще украси още повече вашия вечерен грим в сини оттенъци. Именно това е и първото заблуждение на жените с такива очи, а именно те смятат погрешно, че сините цветове не им отиват и не могат да ги използват в грима.

Вечерний макияж для голубых глаз

Ако пък искате да добавите повече страст и яркост към визията ви, тогава ви съветваме да заложите на грим в сини и златисти оттенъци. В този случай трябва да изберете четири оттенъка в тъмната гама – тъмносин, интензивен син, златист и виолетов оттенък. Започнете да нанасяте сенките отдолу нагоре на клепача в следната последователност - интензивно синьо, тъмно синьо и след това виолетово. Разтуширайте добре всички сенки, за да се смесят границите и да се прелеят. Под веждите нанесете лек златист оттенък, който ще добави още цвят и ще украси допълнително този грим за синеоки жени. Последователността на сенките в този вечерен грим може да се променя, защото на дамите с такива очи са им позволени различните експерименти с цветовете.

Вечерний макияж для голубых глаз пошагово
В случая, че се съмнявате в това, че по-наситените цветове ще ви отиват, тогава можете да заложите на вечната класика, а именно да използвате кремавите и пастелните оттенъци, които при вас също ще изглеждат много красиви и женствено. За тази цел просто нанесете на клепача ви сенки в лек прасковен цвят и завършете визията ви с тънка очна линия и спирала с ефекта на изкуствени мигли.

Вечерний макияж для голубых глаз


Разбра се, че това са само част от вариациите за вас, така че ви съветваме да не се страхувате от експерименти. Вие сами ще можете да разберете, какъв грим ви отива и кой прави лицето ви бледо. Бъдете красиви и женствени всеки ден и запомнете, че красотата е най-голямото оръжие на всяка една жена!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects