Дамските шапки за есента и зимата на 2014-2015 година – шик и стил

Шапките са важен атрибут от есенно-зимния ни гардероб - ще ни защитят от лошото време и ще внесат много шик и стил в цялостната ни визия. Затова трябва да знаем модните тенденции.

Баретите, които имат дълга история и са носели различни символи на социалния живот, днес дизайнерите превръщат в акцент на женската изтънченост и предлагат да се съчетава с рокли и пуловери.

В тенденция за есента и зимата на 2014-2015 година са шапките с широка периферия, чиято сянка внася много мистика в дамския образ.
През 20-те години на 20-ти век на мода излязоха шапките клош. Тази есен дизайнерите отново се връщат към тях, като леко издължават формата им и ги предлагат като вариант за гардероба на креативните и изискани жени.

Модни за есента са и женските бейзболни шапки, които с лекота се комбинират както с якета и дънки, така и с женствени блузи, рокли и жакети.

Кърпите са практично модно решение за ветровитите есенни дни. Те са отличен избор за дамите, предпочитащи ретро стила, и средство за всяка уверена в себе си жена да внесе изтънченост в образа си.

Кепетата, които, както и преди, могат да се видят във военните униформи на много страни, тази есен придобиват широка популярност като моден женски аксесоар. Много често те са от лъскави материи, украсени с метални декоративни елементи.

За студените зимни дни можем да си набавим кожена шапка ушанка или топъл плетен модел от вълнена прежда, без всякакви декорации.

Шапката качулка, изработена от прежда, от мека еластична материя  или от мек плат с драперии, се налага като незаменим аксесоар за есента и зимата на 2014-2015, който не само ще осигури топлина и комфорт, но и впечатляващ образ.

Обемните плетени шапки, украсени с всякакви пъстри елементи, отново са в тренд и се превръщат в ултрамодерен аксесоар.

За активните и ярки жени са шапките с помпони, които по-скоро могат да се назоват арт-изделие, отколкото детайл от ежедневния гардероб.

Капели, ушанки, тюрбани, барети… и още много варианти в списъка на модните шапки.

Широка гама от стилове, цветове и форми, аматьорски кратки решения и сложни аксесоари, класически и креативни – модни тенденции, сред които всяка жена ще намери нещо за себе си.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects