Как да коригирате формата на носа ви с помощта на грима?

Ако се тревожите затова, че формата на носа ви не идеална, тогава не трябва веднага да се решавате на крайни мерки, както например пластичните операции. Идеален вариант за вас е правилният ежедневен грим, с чиято помощ ще можете да коригирате формата на носа ви, на овала на лицето, както и да скриете всеки друг недостатък. Най-често жените се оплакват от това, че носа им е прекалено дълъг, макар че не винаги това е така и е по-скоро свързано с факта, че дамите понякога са много критични към себе си и външния си вид.

Коррекция длины носа с помощью макияжа

И така, ако все пак сте решили, че искате да промените нещо, тогава първата ви задача е да закупите коректори в различни оттенъци, тъй като именно с помощта на играта със светлината визуално ще намалите носа ви. Съветваме ви обаче да избирате оттенъците, които са близки до цвета на кожата ви, а не да са прекалено тъмни или светли, тъй като така лесно ще постигнете ефекта на маска, а едва ли искате това. Именно зле избрания цвят на лицето е причината жените често да изглеждат меко казано смешно, тъй като целта на грима е да не си личи, че сте използвали козметични средства и всичко да изглежда естествено, а не все едно сте потопили лицето ви в кофа с фон дьо тен. Разбира се, че казваме това с лека шеговита нотка, но е добре все пак да запомните това и да не се престараете, избирайки много светли или тъмни коригиращи средства.

Преди да пристъпите с корекцията на носа ви с помощта на грима, не забравяйте да:
  • Измиете лицето ви и да премахнете грима;
  • Използвате тоник, за да отстраните остатъците от козметиката, която сте използвали;
  • Нанесете матиращ крем;


Така ще можете да се избавите от излишното омазняване на кожата ви и ще изглеждате прелестно. Освен това, за да нанесете равномерно грима ви, кожата винаги трябва да е чиста, така че не забравяйте и това. Основната ви задача е да нанесете равномерно фон дьо тена, използвайки специална четка за грим, а след това с помощта на по-тъмно коригиращо средство, конкурирайки носа ви . Също така, добавете малко тъмна пудра на върха, като така визуално ще намалите дължината на вашия нос. Именно с помощта на играта със светлината и използването на различни коригиращи средства, се постига този ефект, който желаете.


Замислете се дори сами, а именно какъв цвят дрехи обличате, ако искате да изглеждате по-слаби и стройни? Да, тук винаги на помощ идва вечната класика в лицето на черния оттенък. При грима техниката е същата, а именно ако искате да намалите някоя част, използвайте за конкуриране тъмни нюанси, а ако желаете да увеличите скулите ви например, тогава – светлите. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects