Удивете околните с рокли в стил ампир

На първо място подобните модели рокли се асоциират със сватбените фасони, но все пак този дизайн е уместен и намира ярко отражение и в ежедневния гардероб. Този стил е удачен вариант за работа в офиса, за романтична разходка в парка и също така за светско събиране.


Как да скриете вашите недостатъци с помощта на роклите ампир?

Този модел рокли имат едно съществено предимство и това е, че техния универсален фасон им позволява да украсяват почти всяка фигура, скривайки дори по-съществените недостатъци. Така например дълбокото V-образно деколте ще придаде повече грация и женственост на силуета ви, а също така ще ви позволи ефектно да подчертаете бюста. Както при всяка една дреха и тук има ред хитрини, които се използват дори от стилистите. Така например различните декоративни детайли в областта на гърдите, ще ви позволят визуално да увеличите бюста ви, което е добра новина за доста голяма част от жените. С помощта пък на фасоните със завишена талия, вие умело можете да коригирате фигурата си и да създадете силует пясъчен часовник, което се смята за идеал на женската красота. Освен това, този дизайн е истинско спасение за дамите със силует ябълка, а именно ако имате малко коремче. С помощта на ефирно и небрежно спускащата се рокля от областта на завишената талия, вие ще можете да скриете изцяло този недостатък. Варирайки по различен начин дължината на роклите в стил ампир, вие ще можете също така да дължите краката ви. Както сами виждате, приложенията на този моден тренд са множество, защото с подобни модели вие не само, че ще сте модерни, но и ще изваяте вашата фигура по един съвършен и женствен начин. Тук можем да отчетем само един негов недостатък и това е факта, че този стил е уместно да присъства в гардероба ви, само ако сте до 40 години, тъй като той се смята изцяло за младежки фасон.


Как правилно да съчетавате роклите ампир?

Този фасон умело може да се адаптира към всеки ваш look, но най-добър вариант в случая е да играете с контрастите. Можете да съчетаете този дизайн с по-грубите жилетки, а също така със саката с права кройка. Уместна е и комбинацията с палтата, при които силуета е А-образен. Друг удачен вариант е съчетанието между рокля ампир с късо манто или пък с болеро. Относно обувките, то тук имате пълна свобода на действие, но все пак не забравяйте да се съобразите индивидуално с повода и мястото. Възможните варианти в случая са високите ботуши, класическо обувки на ток и други.

Заедно с това, модата в последните години смело приветства екстравагантното и епатажно съчетание между ефектните рокли в стил ампир и по-грубите или дори мъжките ботуши. По този начин сами виждате, че пред вас се отварят множество възможности за комбинации и различни образи.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects