Какви часовници ще са модерни тази зима?

Отдавна отмина времето, когато часовниците играеха само практична роля. Днес те са пълноправен акцент, който за много жени е задължителен при всеки техен образ. С тяхна помощ можете да изразите стила ви и индивидуалността, както и да подчертаете вашия статус. Моделът им може да много различен и тази зима водещите марки отново ни зарадваха с най-различни дизайни, в които просто да се влюбите.


Като цяло тази зима модата е много демократична в това отношение и вие можете да изберете, както обикновени електронни часовници, така и да заложите на по-ексклузивните модели. Трендът на 2014-2015 диктува и модните правила, а този сезон те ни казват, че са актуални малките и средни часовници. През последните години модерни бяха по-големите дизайни, но тази зима имате възможност да се насладите и на този модел. Те са идеално решение за ежедневието ви,  а и на фона на предишните тенденции, те ще се отличават доста и лесно ще се впишат във всеки ваш стилен look. Тази зима на ръба на модната вълна са красивите часовници, които по-скоро приличат на ювелирни украшения. Те ще подхождат идеално за тържества, светски мероприятия или дори в качеството на скъп подарък за любим човек. Така например, част от моделите представени от Dior, Rolex, De Grisogono, Piaget и Buccellat са украсени с брилианти.


Особено значение играят също така и каишките. Те могат да са синтетически и естествени, както и метални. Материалите в действителност са доста различни и с това няма как да обхванем всичките. На мода и тази зима си остават каишките, които обвиват ръката няколко пъти. Те по-скоро приличат на ювелирно украшение, но именно в това е и чара им. Тази зима особено актуални са шоколадовите и карамелените оттенъци, а също така жълтите и виолетовите нюанси. На пазара днес можете да намерите доста сполучливи дизайни и то на доста ниска цена. Конкуренцията между марките е голяма, така че това е само в полза на жените, които ще имат възможност лесно да изберат моделите, които да украсят и да завършат техния образ. Преди да си купите поредния дизайн, трябва да се съобразите с това дали ще ги носите в ежедневието си или за по-специалните поводи. Следвайки от това вие можете да закупите дизайн, който да е традиционна класика или пък да заложите на ултрамодерен креатив.




Всяка жена трябва да има поне няколко модели красиви часовници за различните поводи, но във всеки един случай е задължително в колекцията ви да имате поне един класически дизайн. Подобни сдържани и елегантни фасони ще се съчетаят идеално с всеки тоалет, така че с пълна сила могат да се нарекат универсални.  

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects