Шалът – интересен аксесоар за стилен тоалет

Вече сме в края на октомври и все по-често посягаме към шаловете в нашия гардероб. Аксесоари, които не само ни дават топлина и комфорт, но имат и естетически и декоративни функции.

Шалът е напълно независима единица от дамския гардероб. Все повече стилисти обръщат внимание на неговото значение при създаването и оформянето на стилна и модерна визия, особено през есента и зимата на 2014-2015 година. Комбинацията им с якета, палта и всякакви връхни дрехи е модна тенденция, която студените сезони изискват. Днес дизайнерите съветват да обръщаме повече внимание на пастелните тонове. На мода са наситените  жълто-кафяви нюанси,оттенъци на  мляко с кафе и крем брюле. Ако имате такъв шал, значи сте в крак с тенденциите. А, за да попълните колекцията си за тази зима, може да си набавите варианти с флорални мотиви, силуети на дървета, причудливи орнаменти и цветове, съответстващи на студения сезон.

Жените, които не обичат да следват каноните на модата и по-младите дами, могат да се спрат на стилни аксесоари със слонове, жирафи, зебри, пауни – все шалове с разни забавни животни и птици, които ще бъдат особено популярно през зимата на 2014- 2015.

Как да останете в тенденция при избора на моден шал през тази зима? Преди всичко, изберете изделия от висококачествени материали като вълна и пашмина /фина пухкава вълна от дива коза/, вискоза и кашмир. Те не само ще ви дадат топлина и комфорт през студените дни, но и ще завършат вашата стилна визия.

Погрешно е схващането, че дрехите и аксесоарите през зимата трябва да са в тъмни цветове. Светът на модата в продължение на години диктуваше различни канони. Зимата е идеално време да се експериментира с ярките тонове. Това касае и шаловете, нека моделите, които избирате за зимата да са светли. Не забравяйте за водещата роля на цветните плетени шалове, особено с геометрични шарки. Тенденция продължават да бъдат и шаловете с елени и оригинални скандинавски мотиви, които ще внесат много колорит и настроени в зимния ви ден.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects