Хороскоп за Хелоуин: Каква нечиста сила според зодията сте? /Втора част/

Везни
Тайнствено и мътно създание – Мара, което живее в гъста мъгла. Какво ще облече-трудно избира, къде ще отиде-не знае, с кого-неизвестно, защо-не е измислило. И накрая никъде не отива, защото трябва да стане и да притегли всички „за“ и „против“. Без анализ на ситуацията, няма да мръдне и пръста си. Може да бъде раздвижена само от зловещ интерес. Поддръжник на убеждението, че не трябва да бяга, ако може да стои, защо да стои, ако може да седне, пък и защо да седи, ако може да легне. Нечистата не случайно се олицетворява със смърт от задушаване. Достатъчно е да тръгнете с нея по магазините и или ще я удушите, или сами ще се изпарите. Да бъде или да не бъде в този костюм е въпрос на живот и смърт за вашите железни нерви. Мара е необичайно шумно и досадно привидение. Долита в полунощ и, дрънкайки с вериги, до сутринта обсъжда с вас „интересни истории“,независимо, че мълчите, прозявате се и се опитвате безуспешно да заспите. Това зло е вашият нощен кошмар, но не се бойте – през деня няма да ви досажда и няма да се бърка в ежедневните ви работи.

Скорпион
Ако твърдо сте решили да поплувате, то се пригответе за най-лошото. Съберете всички сили на волята, запасете се с търпение, сложете непромокаем костюм и тапи в ушите, защото на вашия жизнен път ще застане Русалката. Тя ще седи на камък сред езерото и дълго ще разчесва косата си, дори ако на главата си има оскъдни кичури. А вие възторжено ще трябва да тичате по брега с кърпа през рамо, без да дишате, защото никакви кръгове във водата не трябва да пречат на процеса. А ако попречите, Русалката ще ви удави във водовъртеж от емоции, ще забие до дъно гребена в главата ви, ще ви завлече на дъното, за да строите кристални градове. Натура сложна и загадъчна,емоционална и мятаща се от крайност в крайност, тя ту ще стои сред езерото, ту ще влезе като дух в бутилката, ту ще ви пее сладко, ту ще извие глас като дявол знае какво. Изменчива и импулсивна, от любов към вас може или да ви хвърли на вещиците, или да ви превърне в пяна, която ще разнесе по водата. Може да простите на Русалката, защото у нея има вътрешен конфликт между възвишеното и неизменното. Главата иска да дари със своята неземна красота хората, а опашката прелива от ниско самочувствие. Независима, непокорна и своенравна, може да се изплъзне от всяка мрежа. Може да манипулирате нечестивата, която дълбоко в душата си е добра и отзивчива,ако пипате внимателно – с кадифени ръкавици.

Стрелец
Това е Лихо и, ако я разбудите, ако не си е доспала, ще започне да стреля по вас с лък и стрели, с възглавница, с всичко, което попадне в нейните ръце. Прави всичко старателно и внимателно и ще носите нейния образ през целия си живот. Завършен идеалист и неизлечим романтик, Лихо вярва в светлото бъдеще, в любовта с един, в приятелството с друг, в развода с трети. Упорито затваря очите си за хорските пороци и гордо преминава през живота с наранено сърце. Ако искате да узнаете истината за себе си и не се страхувате от стрели в сърцето, синини под очите и летящи към вас възглавници – идете при тази сила и се поинтересувайте.

Козирог
Това Безсмъртно зло е твърдо, упорито, амбициозно, устойчиво на огън и вода, бронирано със силна воля. В неговите очи истината е „солта на земята“. Единствената нечестива, която не е склонна към напълняване, но не прекалявайте с усърдието си да предлагате храна. Склонна е да ви прости, ако сте млад, неопитен и сте в края на силите си. Ръководител и стратег, поема върху себе си цялата отговорност. Цени материалните блага просто така, за да ги има, а не заради комфорта. Ревниво, но сдържано, това зло ще реши драстично проблема ви с болката в главата – ще я отсече. Хазартен играч, способен дълго да чака и дебне, докато се убеди, че уловът ще е успешен.

Водолей
Ленива, дружелюбна и безотговорна сила, Найтингел разбойникът предпочита постоянно да виси по клоните и да дава постоянно съдийски сигнал. Пърха през живота, налива вода в своята мелница, върти успешно колелото на съдбата. Прекрасно знае на кого, кога и за какво да изсвири. И то толкова силно, че нейната жертва да загуби ориентация. Тази нечиста сила избира творчески професии. Тя е много обаятелна, оптимистична, общителна, залива те с толкова любезност, че започваш да се съмняваш в подозренията си относно нея. Любознателна и състрадателна, грижливо ще провери докъде ви е отвял вятърът, какво сте си счупили, какво ви е останало за ядене и пиене. Щедро е надарена от природата с таланти, които не е успяла да развие. Креативна, но във вечно търсене, лесно строи въздушни кули и лесно ги разрушава пред очите на смаяната публика.

Риби
Ако седите в локва и започнете да потъвате, да се давите, да бълбукате, но изведнъж нещо бледо, зелено и решително започне да ви тегли като хипопотам, не се съмнявайте – пред вас е нечестивата Водна сила. Тя толкова обича своето блато, че предпочита да не излиза от него. Вярно, дълбоко в душата си е голяма, златна риба, мечтаеща за морета и коралови острови, за опасни приключения и разумни желания. Независимо от тежките условия на живот, това зло е изпълнено с романтика, има живо въображение и притежава интелекта на делфин. Скромно, общително и срамежливо, но и невротично, когато не разбират неговите възвишени импулси да помогне на другите да се задържат над водата, това същество се крие постоянно под водата. Душата на нечестивата е тънка и ранима, не минавайте край нея с лоши мисли. Затова предпочита да избягва стълкновения, да заобикаля препятствията, а не да се бори с тях.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects