Зимна сватба и каква трябва да бъде модерната булка?

Зимната сватба е особен празник. Да, съгласни сме, че повечето хора днес предпочитат да се венчаят през летните месеци, но бъдете сигурни, че и през зимата също можете да се омъжете в една безумно красива атмосфера и да запомните този ден завинаги. За да не развали обаче лошото време вашия празник, е важно да обмислите всичко до последната подробност, но всъщност това условие важи и за летните тържества, така че в никакъв случай не можем да отчетем това като минус.


Няма как да пропуснете и едно то най-отговорните и важни неща, а именно избора на тоалет за младоженците, но все пак днес сме решили да разгледаме само това, какви са модерните сватбени рокли и да ви помогнем в избора, ако и вие сте решили да се омъжите през зимата. Тоалетите за вашето тържество, дори и за студеното време от годината, могат да са много красиви, стилни и женствени. Най-важното тук е да имате предвид това, че материите трябва да са по-плътни, за да не настинете все пак на този важен за вас ден и след това да прекарате една седмица на легло, а не на меден месец с вашия любим. Избирайки вашата рокля в стил ала Снежанка или Снежна кралица заменете леките и тънки материи с тези, които са по-плътни. Уверяваме ви, че те са не по-малко красиви, женствени и елегантни.


Как да изберете фасона на вашата зимна сватбена рокля?

Зимните рокли трябва да се отличават от летните. Този сезон например са много модерни моделите в стил каре и да, не се учудвайте, защото този термин съществува не само при прическите, но и в модата. Най-общо казано това са дизайните, които са малко по-къси отпред (но не много!) и по-дълги отзад. В такава сватбена рокля вие ще изглеждате като истинска принцеса и кралица. Задължително изберете тези модели, които имат ръкави. Те могат да са дълги или пък малко по-къси, но все пак това е задължително условие. Обърнете внимание и на това, че е препоръчително да закупите например едно късо бяло палтенце, което да наметнете, ако сте решили да се венчаете на природа. Това е много романтично, но все пак трябва и да ви е топличко, а не да мръзнете и да не можете да се забавлявате. Можете също така да изберете някакво по-елегантно болеро, което е удобен вариант, както за навън, така и за помещението, където ще празнувате после с вашите гости. Откажете се от прекалено късите сватбени рокли, тъй като най-малкото те изглеждат неуместно през това време на годината.



Цветът също е много важно условие, така че ако предпочитате класиката, тогава изберете белите сватбени рокли, а ако искате да впечатлите вашите гости и в това число младоженеца, тогава можете да заложите на нежно розовите модели. Все пак живеем в 21 век и вече не е нужно да следвате сляпо остарелите стереотипи в това отношение. Добавете няколко нежни и женствени аксесоари и ще изглеждате ослепително, запомняйки вашата сватба за цял живот. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects