Модерен маникюр есен-зима 2014-2015

С настъпването на есента природата отново ни залива с красотата си и безумно страстните оттенъци. Именно сега е момента да се насладите на това разнообразие, да почерпите вдъхновение от всичко това и да си направите един страхотен есенен маникюр. Тук обаче настъпва съвсем логичния въпрос, а именно какви ще са новите модни тенденции този сезон и как да ги интерпретирате към вашия стил, за да превърнете ноктите ви в истинско творение на изкуството.


Модерна дължина и форма на ноктите есен-зима

Ако до скоро дългите и квадратни нокти бяха на мода, то последните няколко сезона те са модно табу и истински пример за антитренд. Ние настоятелно ви препоръчваме да избягвате тази дължина и да се насочите към по-късия маникюр, който в идеалния си вариант трябва да бъде с овална или пък кръгла форма. Позволено е да ги заострите, но много малко и в никакъв случай не трябва да прекалявате. Именно сега модните трендове ви дават идеалната възможност да оставите ноктите ви да си починат и да не ги лакирате, защото това е един от трендовете тази есен. Ако обаче те не са здраве, тогава можете да използвате разбира се различни козметични продукти, с които да поправите това. За да замаскирате този проблем, можете да си правите бежов маникюр.

Модный маникюр осень-зима 2014/2015

Както вече разбрахте, именно стилът nude е един от водещите трендове и това не важи само за грима, но и за модерния този сезон маникюр. Именно той стана водеща модна тенденция последните няколко сезона и умело не слиза от нея и тази есен. Красивите къси нокти в телесен цвят могат много да украсят вашите ръце. Ако все пак искате да добавите малко цвят, тогава можете да украсите един нокът с някакъв по-ярък цвят, но той задължително трябва да се допълва хармонично с останалите.

Какви са модерните цветове тази есен при маникюра 2014-2015

Както винаги, модата е готова да задоволи всички капризи на жените, така че и този сезон не е изключени от това правило. Модерни ще са не само пастелните и неутрални оттенъци, но и по-ярките, сочни, богати и наситени цветове. Може би се сещате за това, че в една от предишните ни теми разгледахме това, какви ще са модерните като цяло нюанси този сезон, така че сигурни се досещате и сами, че това важи и за маникюра този сезон. Ако искате да имате модерен и стилен маникюр, тогава можете смело да заложите на кралското синьо, кобалтовото, алуминиевите оттенъци, тъмно червените и нюанс сангрия. При избора ви на дизайна за вашия маникюр не забравяйте, че тази зима е особено актуална тенденцията да се съчетават няколко цвята, така че ако обичате ярките цветови комбинации, тогава определено този тренд ще ви хареса.

Модный маникюр осень-зима 2014/2015

Относно дизайна на самите нокти, то тук водеща тенденция е геометричния маникюр. Лунният дизайн също е добър избор, а освен това той изглежда наистина много очарователно и женствено на късите нокти, които сега са особено актуални.


Помнете винаги, че красотата е главното оръжие на всяка една жена, затова е важно да обръщате внимание дори на дребните детайли. Добавете един стилен маникюр към вашия образ и ще видите, че той ще заиграе по съвсем друг начин!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects