Нови цветове и форми за есенно-зимния маникюр

Да започнем с дължината и формата на ноктите. Ако още през изминалите сезони се препоръчваха късите и средно дълги нокти, то за есента и зимата на 2014-2015 дългите нокти са табу. Острите и квадратни форми също не се препоръчват. Трябва да се следва естествената овална форма. Допустимо е леко, само много леко заостряне на върховете.

Още преди няколко години незабележимият на пръв поглед нюд маникюр уверено влезе в модните редици, надминавайки ярките и екстравагантни нокти. Този сезон не е изключение. Редица модни дизайнери избраха именно тази посока в своите колекции. Тази есен са актуални ярките и сочни цветове с богати и наситени оттенъци. Ако нюд маникюрът не се вписва в стила ви, то може да се спрете на модни цветове като кипарис, кралско синьо, кобалт, мистично жълто, орхидея, коняк и червено. И не забравяйте, че тази есен и зима в тренд е комбинацията от контрастиращи цветове в едно изображение.

Лунният маникюр, превземайки малко от територията на френския, остава в мода. Нежният лунен маникюр е чудесен вариант за есента, особено ако вместо плавна дъга, присъстват ъгъл и един от нюансите на модната палитра.

Стилистите, които още не са готови да се откажат от яркия маникюр, предлагат интересни и нетривиални дизайни. Други залагат на винаги печелившата класика в червено. Излизат на преден план и вариантите в черно и бяло. И нещо важно: матовият лак преминава леко на заден план, но все още е моден. Ако мислите, че той отговаря на вашия стил, не си струва да го изоставяте заради гланцовия маникюр.

Един от най-популярните проекти за тази есен и зима е геометричният модел. Живописта също набира популярност, но цветята, клонките и азиатската живопис остават в миналото. Качествено и елегантно изпълнен, животинският принт върху ноктите е друг интересен вариант. Но е желателно да се избягва ярката пъстрота.

В общи линии, това са модните опции, които ни предлагат водещи модни къщи за маникюра през есента и зимата на 2014-2015 година. Едновременно с тях, новите лакове с неочаквани цветове и ефекти, скрит блясък и дълга трайност, гарантират, че винаги можем да имаме красиви  и добре поддържани нокти, без да губим много време и средства.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects