Бъдете смели и различни с аксесоарите за коса, модни за есента на 2014 година


Есента, която вече дойде, и мрачните и дъждовни месеци не бива да ни отказват от идеята да украсим стилно своята прическа и да подчертаем модния си образ с помощта на актуални аксесоари.
Лентите, отдавна добили популярност, ще бъдат най-модни и търсени аксесоари за коса, подходящи за всякаква възраст, за ежедневието или за по-тържествени случаи. Широки или тесни, украсени с цветя, кристали, камъни, рисунки и кожа, те неминуемо привличат вниманието. В колекциите за тази есен често се срещат ярки и екстравагантни модели, украсени с разноцветни камъни, които далеч не са подходящи за всяка възраст или повод. Ако изборът се спре на тях, то много внимателно трябва да се подходи при подбора на другите аксесоари, от които е най-добре да се откажем. За да не бъде образът претрупан, най-добре е да се изберат тоалети в минималистичен стил.
Лентите за коса могат да бъдат заменени и от широки шалчета, еластично опасващи главата. Шаловете могат да бъдат и по-тесни, едноцветни или украсени с разноцветни щампи. С лекота могат да бъдат включени в комбинации с различни тоалети. Заслужават внимание особено популярните семпли спортни ленти за глава, които могат да се съчетаят дори с вечерен тоалет.
Перата, напомнящи на мнозина за отдавна отминалата епоха на кабарето, се връщат от модните дизайнери в гардероба за есента на 2014 година. Сега те не изглеждат предизвикателно, иновациите предизвикват обрат във възприемането им. Те могат да бъдат вплетени в една плитка, да са прикрепени към щипка или диадема. Цветът на перата лесно може да бъде подбран съобразно тоновете на дрехите. Смело може да използвате тази тенденция, за да създадете един ексклузивен образ за вечерта.
С цветята като аксесоари за коса, може да постигнете уникален женствен образ. Те перфектно се комбинират с всякакви вечерни или коктейлни рокли. Като наследство от лятото ни останаха разкошни цветя от скъпи тъкани с метални златни и сребърни нишки, от коприна и кадифе.
Ако трябва да говорим за най-разкошния и екстравагантен образ за тази есен, то трябва да отбележим аксесоарите с натурални диаманти, които се съчетават перфектно с класически и авангардни тоалети. И, тъй като такъв декор далеч не е по джоба на всяка дама, то не по-малко чар и шик на образа си ще придадете и с изкуствени камъни.
Много уникалност и чувственост на образа привнасят и брошките за коса, незабележимо вплетени в прическата или в свободно падащата коса – една дълго чакана и много коментирана от дизайнерите тенденция.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects