Модните ботуши – интересни и иновативни решения

Основните модни тенденции при ботушите избягват неудобните токчета и клонят към практически устойчивите подметки. Появиха се повече опции на лаконични дамски ботуши, с елементи от мъжките модели – лофери, челси ботуши, оксфорди, груби боти с ефект на износване. Дизайнерите не са пренебрегнали и дамите, почитателки на проявите на изтънченост, строгост и елегантност. Лаконичните  варианти с остър нос, от лачена кожа остават в тенденция и ще бъдат достойно допълнение към всеки строг класически костюм. Дамите, които вървят в крак с модните новости, трябва да знаят, че единственият неоспорим тренд за тази зима, единодушно показан от всички моделиери, са лачените ботуши, създадени в различни ярки цветове и иновативен дизайн. Оригинални са вариантите с цветни вложки на тока.

Интересно модно решение за зимата на 2014-2015 са високите ботуши и боти до глезена, украсени с дантела, която позволява да се регулира ширината на изделието. Особено любопитно е, че този декор се вписва идеално в различни стилове, среща се и при изящните островръхи ботуши, и при грубите, с дебела подметка боти.

Редица модни къщи предлагат преработени варианти ретро модни ботуши от кожа с текстура на влечуго в розови, жълти и кремави цветове – задължителни за зимния моден гардероб. Дебел и устойчив ток, невероятно лаконичен и практичен, ще бъде изключително допълнение към всяко строго или романтично кожено палто. Високи, плъто лягащи по крака или по-широки ботуши, изработени от комбинацията на различни текстури, с устойчива пета или на висок ток, елегантни и женствени, както и ботушите чорапи, перфектно се вписват в модната зимна визия.

Страхотно изглеждат и ретро моделите с нисък квадратен ток и леко закръглен нос. Цветовата палитра е богата, което ги прави чудесно допълнение към всеки тоалет. Високите тесни ботуши, особено атрактивни, са подходящи за всички възрасти.

Моделите, обилно гарнирани с кожа отвътре и извън изделието, са незаменими за студените зимни дни. Те ще радват практичните жени със своя широк и устойчив ток.

Заслужават специално внимание и високите ботуши, при които е отразена още една модна тенденция – игра на контрасти. Например, тънък изящен нос, декориран с шнурове, контрастира на широката горна част на модела. Висок, тънък или нисък и широк ток – все варианти на пика на популярност при ботушите ботфорти. И, може би, те са най-непретенциозни и универсални, при създаването на модна визия в различни стилове.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects