Правилно съчетание на обувките и дрехите

С настъпването на първите студени дни е време да се замислите и затова, с какви нови дрешки и обувки ще обновите вашия гардероб. Това е много важно, тъй като по отделно всяка една вещ може и да е безумно красиво, но в съчетание нещата да не изглеждат хармонично. Купувайки вашите нови зимни ботуши или боти, задължително се замислете за това, с какви поли, дънки, панталони и връхни дрехи ще ги комбинирате, за да можете да направите най-добрия избор.


През зимата едва ли ще можете да се ограничите с един чифт качествениобувки. Ние ви съветваме да имате едни за сухото време и един модел за дъждовете и снега. Това могат да са например актуалните гумени ботуши в най-различни цветове. Задължително обърнете внимание дали те имат вътрешна подплата, която да ви топли, защото в противен случай те не са добро решение за зимните дни, тъй като краката ви може и да останат сухи, но за 5 минути ще замръзнат. На пазара можете да намерите множество модели, започвайки от класическите варианти и стигайки до доста екстравагантни модели. С настъпването обаче на истински студове, трябва да обърнете особено внимание на кожените ботуши, които са дебели и топлички. За първите зимни дни най-добре е да изберете тези фасони, които имат грайфер на подошвата, за да не се хлъзгат, макар че това условие важи за всичките ви ботуши и боти за студеното време.

Выбор осенней обуви

Препоръчваме ви да купувате само тези модели, които имат по-дебела подошва, тъй като така краката ви няма да замръзнат лесно. Оптимален вариант за зимата са дизайните от качествена естествена или изкуствена кожа. Не ви съветваме да си купувате лакирани или обувки от велур за най-студените и влажни дни, тъй като подобни климатични условия просто ще развалят тези така красиви и стилни фасони. За сухото и по-топличко зимно време над 10 градуса над нулата, можете спокойно вече да заложите на тези обувки, така че това не бива да ви спира от покупката им, ако сте си харесали някакъв определен фасон.

Как да съчетавате вашите зимни обувки с връхните дрехи?

Тук всичко донякъде е въпрос на личен избор, като така например можете смело да съчетаете тесните скини дънки с високи ботуши, които ще направят тоалета ви едновременно красив и стилен, но и също така с подобен фасон ще се чувствате удобно. Късите палта изглеждат много хармонично в съчетание с ботите с по-дебел ток, които между другото сега са на ръба на модната вълна.



Не е обезателно да избирате тъмните обувки, за да съумеете да ги съчетаете добре с вашите връхни дрехи. Смело можете да изберете фасони в по-ярки цветове, които в съчетание с черните, сивите и бежовите палта изглеждат много стилно и ефектно. Удачна комбинация би се получила с малинови, виолетови или пък зимни обувки в цвят бордо. Както виждате сами, модата не ви поставя никакви граници, така че смело експериментирайте и опитайте различни съчетания и стилове.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects