Модерни поли есен-зима: мини, миди и макси

С настъпването на всеки един нов сезон, жените започват да се питат, какви ще са актуалните тенденции и как да обновят своя гардероб с едни наистина красиви и стилни дамски дрехи. Разбира се, че базовите облекла всеки един сезон не се различават много от предходните, но това не означава, че последните моднитенденции няма да се отличават. Днес сме решили да разгледаме актуалните трендове при полите 2014-2015 и да ви помогне да си отговорите на вълнуващия ви въпроси.


Дължина на полите есен-зима

Ако следите редовно модните дефилета, тогава може би сте забелязали, че едни от най-актуалните модели са по-обемни поли с дължина миди, както и тези с фасон молив. Разбира се, че бяха показани също така различни вариации на мини и макси дължините, но въпреки това този сезон те ще са на втори план.

Модные юбки Валентино осень-зима 2014-2015

Обемни модели поли есен-зима

Този сезон дизайнерите се стараят да изтрия границите между летните и зимни фасони. На пръв поглед дори е трудно да разберете за кой сезон са предназначени те, като разбира се тук не броим факта, че те все пак са изработени от по-плътни материи, защото топлината и комфортна през студените дни е не по-малко важен критерии при избора на модерни дизайни. Въпреки това, днес модните дизайнери дори предлагат в есенните си колекции дамски поли, които са изработени от непривични за повечето жени материи, като например коприна, шифон и така нататък. Ние обаче ще ви дадем съвет да залагате на тези модели, но само ако времето го позволява, защото модата е едно, но здравето е най-важно. Така например можете да заложите на тези по-тънки фасони, ако ще ходите на ресторант и съответно ще пътувате с кола, тоест няма да има възможност да настинете.

Ако искате да купите пола за вечерта, тогава можете да обърнете особено внимание на актуалните този сезон модели от лакирана кожа. Те се съчетават идеално със сребърните и златистите материи, които както знаете вече са един от водещите трендове този сезон есен-зима. Разбира се, че това съвсем не означава, че вие сте ограничени и сте длъжни да избирате преливащите се дизайни. Можете смело да заложите и на по-обемните модели, които са особено актуални днес. Добър пример за ефектна пола е модела на Christian Dior, както и тази на Valentino. 

Пышные юбки от Christian Dior и Valentino FW 2014-2015


Следващият моден тренд тази година са полите тип молив, но тук е много важно да се съобразите с особеностите на вашата фигура, ако не искате да изглеждате смешно и комично. Ако имате по-широки бедра или пък краката ви не са дълги, тогава не ви съветваме да избирате подобен модел като този в ляво, а да заложите на фасона в дясно, който в случая е от последната колекция на Kaelen есен-зима 2014-2015.

Юбки-карандаш FW 2014-2015 by Nonoo & Kaelen

Ако все пак държите на това да носите мини поли, тогава нашия съвет е да обърнете особено внимание на модели, които имат някакви допълните декоративни детайли или на актуалния този сезон тренд милитъри.

Помнете винаги, че модата е относително понятие и вие имате пълното право да адаптирате последните модни тенденции, както си пожелаете. Важно е все пак не само да сте модерна жена, но и всяка една дреха, на която заложите да ви отива и да подчертава деликатно вашите достойнства на фигурата, превръщайки ви в принцеса на вечерта!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects