Модната есен на 2014 – разнообразна, гъвкава и светла


Водещите тенденции внасят много настроение и блясък в тоалетите, но модната есен на 2014 година съвсем не се вписва в общоприетите рамки и силно се отличава от есенните колекции на предната година. Сдържани цветове, нови щампи и динамични оптични ефекти характеризират актуалните модели.
За есента на тази година двуредните сака и палта, които прибавят обем и правят силуета квадратен, смело могат да се включат в списъка на фешън покупките.  И ако по-рано модата предпазливо е гледала към тези модели, то сега новите технологични кройки и разработки в сферата на текстила, позволяват да се създадат такива варианти, които идеално пасват на фигурата, като при това не увеличават нейните естествените размери. Двуредните жакети и якета дизайнерите предлагат да се носят като елемент от комбинацията с панталон /класически, каре или райе/ или плисирана пола. Популярни за есента на 2014 година са съчетанията от двуредно сако и съвпадащо по цвят палто.
 Двуредните якета от кожа, плат или друга материя, в актуални цветове или щампи, сред които и модния пачи крак, са сред обичаните есенни връхни дрехи. Обемните двуредни жакети овърсайз, създаващи впечатление за мъжка линия на раменете, много елегантно подчертават дамския силует.
Абсолютен фаворит за сезона е двуредното палто. Предпочитани са сдържаните тонове на черно, бяло, светло сиво. Други нюанси, дори и най-дискретни принтове в колекциите за есента на 2014 година, се срещат по-рядко. Моделите са различни: с огромна яка и ръкави тип лалета, с печат рибя кост, военен тип, с подчертано мъжка линия. Ако избягвате черно-бялата гама, може да се спрете на цвят на камила.
За пореден сезон е моден и трикотажът. Тенденциите за тази есен отново не го изключват. В мода са обемните, ръчно плетени, свободни кройки с актуалните бяло, бежово или меланж. Трикотажни и ръчно плетени изделия присъстват във всички есенни колекции.
Модата на есента на 2014 е богата на интересни стилистични решения. Едно от тях е жакетът без ръкави – в прав, класически модел или втален, изпълнен от плътен туид или друга материя.
Модата е циклична, за което говорят и новите за тази есен рокли в духа на 70-те, изработени от летящи тъкани. Актуални са и моделите с дължина миди, с оригинални абстрактни, животински или етнически принтове.
Сред многообразните разнородни и ярки тоалети всяка жена с лекота ще намери ония, с които с лекота ще подчертае своята индивидуалност и стил.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects