Модните дамски ботуши за есен-зима 2014-2015 година


За есента и зимата на 2014-2015 година, дизайнерите са се постарали да зарадват жените, като съчетаят красивото с удобното, приятното с полезното и като предложат не един, два или три модела, а цял арсенал от всевъзможни варианти.
Първата и главна особеност на сезона са ботфортите, които отново са в тенденция. Въпреки че те не са губили своето място в масовата употреба, висшата мода отдаваше значение на други модели ботуши и последователките на модата не можеха да си ги позволят. Днес, обаче, подиумите са изпълнени с всевъзможни модели в различни варианти.
Друг изразителен и съблазнителен модел са ботушите чорапи, които освен, че са хубави, имат и практическа насоченост – пасват на почти целия есенно-зимен гардероб. Могат да се носят с поли и рокли миди и мини дължина. Чудесно се комбинират с тесни дънки и панталони, като се носят върху тях. Що се отнася до материалите, то за новия сезон към кожените модели се прибавят и тези, с косъм.
Високите ботуши на плоска подметка, малко грубовати на вид, придобиват женствено очарование чрез пъстрата  животинска разцветка. Някои модели от модните подиуми достигат до средата на бедрото. Други са гарнирани с кожа и освен, че са удобни и практични за ежедневието, изглеждат и стилно. Особено актуален при тях е класическият кафяв цвят. В приоритет се превръща и велурът.
Обичаните и през отминалите сезони боти до глезените си остават на пика на популярност, като единствената промяна при актуалните модели е разширяване в горната част, с цел подчертаване линията на женския крак.
Армейските и каубойските ботуши, с всевъзможните си ципове, нитове и шнури, са най-екстравагантния и неочакван тренд. Предпочитаните при тях цветове са черен и кафяв.
Що се отнася до токчетата, дизайнерите не ограничават височината им, важно е те да са широки и устойчиви.
За есента и зимата на 2014-2015 година има две крайности в модните тенденции за украшения и декори на ботушите. Първата е лаконичност и строгост. Втората обхваща всевъзможни ципове, нитове, наслоявания и екстремни декорации.
Модните цветове за тази есен и следващата я зима са кафяво и черно с всичките им оттенъци. А ако търсите други нюанси, то актуални ще бъдат червено, винено, фуксия, изумрудено, приглушено жълто и златно.
Есенно-зимният сезон определено се очертава да остане един от най-изразителните през последните няколко години, по отношение на модните тенденци при ботушите.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects