Модните дамски ботуши за есен-зима 2014-2015 година


За есента и зимата на 2014-2015 година, дизайнерите са се постарали да зарадват жените, като съчетаят красивото с удобното, приятното с полезното и като предложат не един, два или три модела, а цял арсенал от всевъзможни варианти.
Първата и главна особеност на сезона са ботфортите, които отново са в тенденция. Въпреки че те не са губили своето място в масовата употреба, висшата мода отдаваше значение на други модели ботуши и последователките на модата не можеха да си ги позволят. Днес, обаче, подиумите са изпълнени с всевъзможни модели в различни варианти.
Друг изразителен и съблазнителен модел са ботушите чорапи, които освен, че са хубави, имат и практическа насоченост – пасват на почти целия есенно-зимен гардероб. Могат да се носят с поли и рокли миди и мини дължина. Чудесно се комбинират с тесни дънки и панталони, като се носят върху тях. Що се отнася до материалите, то за новия сезон към кожените модели се прибавят и тези, с косъм.
Високите ботуши на плоска подметка, малко грубовати на вид, придобиват женствено очарование чрез пъстрата  животинска разцветка. Някои модели от модните подиуми достигат до средата на бедрото. Други са гарнирани с кожа и освен, че са удобни и практични за ежедневието, изглеждат и стилно. Особено актуален при тях е класическият кафяв цвят. В приоритет се превръща и велурът.
Обичаните и през отминалите сезони боти до глезените си остават на пика на популярност, като единствената промяна при актуалните модели е разширяване в горната част, с цел подчертаване линията на женския крак.
Армейските и каубойските ботуши, с всевъзможните си ципове, нитове и шнури, са най-екстравагантния и неочакван тренд. Предпочитаните при тях цветове са черен и кафяв.
Що се отнася до токчетата, дизайнерите не ограничават височината им, важно е те да са широки и устойчиви.
За есента и зимата на 2014-2015 година има две крайности в модните тенденции за украшения и декори на ботушите. Първата е лаконичност и строгост. Втората обхваща всевъзможни ципове, нитове, наслоявания и екстремни декорации.
Модните цветове за тази есен и следващата я зима са кафяво и черно с всичките им оттенъци. А ако търсите други нюанси, то актуални ще бъдат червено, винено, фуксия, изумрудено, приглушено жълто и златно.
Есенно-зимният сезон определено се очертава да остане един от най-изразителните през последните няколко години, по отношение на модните тенденци при ботушите.

Пролетно-есенни обувки

Нощници

Спално бельо

Удобни домашни халати

Бански за всеки вкус

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects