Ботуши, боти и спортни обувки – основа на есенния гардероб

Тази есен обувните изделия просто запленяват със своите решения. Сякаш всякакви граници във форми, цветове, декори и материи за заличени и те се сливат в очарователни комбинации и стилно изпълнение.

Най-напред – за полуботите, класически или шокиращи. Те могат да се срещнат в разнообразни варианти – ниски или с ток, от кожа или велур, ярки или сдържано едноцветни, с шнурове и катарами или в минималистичен стил. За по-екстравагантния вкус има модели с украса от кожа с косъм или дантела. С особена популярност се ползват изделията с етнически елементи. Декори като катарами, нитове и каишки определено имат своето място. Полуботите може да са с изрези отстрани, отпред или на петата. А токовете могат да са с всякаква причудлива форма, ниски или високи, тънки или масивни.

 Ботфортите – тесни като чорапи или свободни и нагънати като акордеон, са на гребена на вълната за тази есен. Най-актуалните материи за тях са лак и велур. Изработените от груб материал  модели също изглеждат чудесно с модните елементи от мъжки стил – нисък ток, масивни закопчалки  и метални пластини.

Спортните обувки са преобразени до неузнаваемост и са придобили необичайни решения. Класическите модели отстъпват пред ярки варианти с текстилни елементи. Някои от спортните обувки визуално много приличат на обувките, проектирани за сноуборд. Други са с типични за есенния сезон решения, като разликата е в подметката, състояща се от два слоя. При някои от моделите са използвани букле,метални пластини, ярки цветове, пластмасови елементи и високи горни части на изделието.

Относно формата на обувките, трябва да посочим нейното разнообразие. Изненада е отново актуалният, леко заострен нос, съчетан с висок ток. Квадратният нос също е ярък детайл, който не се нуждае от допълнителни цветови контрасти или декорации. Кръглият нос на обувките през тази есен се приема за класика, като формата му може малко да варира.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects