Модерни аксесоари 2014-2015


Всяка една жена, създавайки своя образ, мечтае за това нейната визия да приковава вниманието на силния пол. За да се случи това не е достатъчно само да изберете подходящ тоалет, защото аксесоарите са най-важната част, ако искате да се отличите с идеалния ви моден почерк. За да завършите вашия look хармонично, вие трябва да подберете не просто модерни акценти към него, но и такива, които да се вписват идеално към вашия стил и да го допълват изцяло.

И какво се пак ще е модерно този сезон?

Сред аксесоарите 2014-2015 лидерството все още се държи от колиетата. Те идеално ще допълнят дори най-скучните блузи или пуловери, както и разбира се вечерните рокли. Ако искате тоалета ви да е максимално завършен, тогава ви съветваме да добавите към него и подходящите обеци.

Не трябва да забравяте и за тази важа детайл, каквито са ръкавиците. Както и предния сезон, така и този, най-модерни ще са удължените модели, които се отличават с особена женственост на фасона си. Съветваме ви да си купите тези, които са изработени от кожа, тъй като те не само че няма да пропускат влага, но и също така винаги са актуални. Откъм цветовете, този сезон ще са модерни всички класически оттенъци – червено, черно, бяло и кафяво. Въпреки това, почитателите на по-екстравагантните цветови комбинации също няма да останат разочаровани, тъй като модерни ще са и малиновите, жълтите и сините нюанси. Друг моден трик за този сезон са красивите чоропогащници, които могат да внесат особен чар на всеки един тоалет, ако се подберат правилно.


Днес се отделя особено внимание и на коланите, тъй като те не само са уникален начин да раздвижите вашия образ, но и също така могат да ви помогнат да скриете някои ваши недостатъци на фигурата. Така например ако силуета ви е тип правоъгълник, тогава можете да сформирате именно с по-тънките и нежни колани талия, където си пожелаете.  Разбира се, че този сезон ще са актуални и по-дебелите модели, така че е лично ваш избор на кой фасон ще заложите. Съветваме ви обаче, ако ръста ви е малък, тогава да избягвате прекалено широките дизайни, тъй като те само ще подчертаят това.


И така, сами можете да си направите извода, че стилните аксесоари играят особена роля в живота на всяка модерна жена. Без тях образа ви няма да може да се смята за завършен и хармоничен, така че не пропускайте да украсите тоалета си всеки път с подходящите към него акценти, за да подчертаете вашата индивидуалност и отличен моден почерк. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects