Must have блузи за сезон есен-зима 2014-2015


Жените винаги обичат да следват за модните трендове и да изглеждат стилни, изтънчени и женствени. Този сезон това ще е повече от лесно да се постигне с новите модни тенденции при блузите сезон есен-зима. Определено дизайнерите отново успяха да ни изненадат приятно и дори е трудно да си представим как измислят такива интересни колекции, които веднага се превръщат в must have на всеки сезон.

Бели блузи

Белите блузи се смятат за базова вещ в гардероба на жените или казано с други думи, всяка една дама трябва да има в личната си колекция поне една такава дреха. Тя не само, че отива на всяка една жена и тук не без значение, на каква възраст сте или какъв е стила ви, но освен това тя лесно може да се съчетае с най-различните дрехи. Именно затова всеки сезон модните дизайнери ни предлагат поне 10 най-различни фасона на тези задължителни облекла за всяка една жена. Както се казва, белите блузи и в Африка са бели, затова е много важно, с какво ще ги съчетаете и как ще ги комбинирате с вашето облекло. Те са идеални и за да изградите ваш ретро стил, а както знаете това е една от водещите тенденции на сезона.


Модерни черни блузи

Разбира се, че не можем да не споменем и вечната класика, а именно черните блузи, които не само този сезон са must have, но и през цялата година. Съветваме ви да избирате тези модели, които имат някакъв декоративен детайл, тъй като така те ще придават повече очарование на вашия есенен и зимен look. Нека те се отличават от другите ви дрехи – фасон, съчетание на материите, необикновени акценти и така нататък. Може би ви се струва, че черните или другите по-приглушени цветове са скучни, тогава веднага бързаме да ви изпреварим и да ви кажем, че това не е така. Като потвърждение на думите ни ще добавим, че винаги можете да разнообразите дори на пръв поглед баналните образи с един цветен акцент, както направи Georgio Armani в последната си модна колекция. Така ще се отличите в тълпата не само с модерната си визия, но и с това, че сте наистина стилна и ефектна дама.


Съвременната мода винаги има, с какво да ни удиви и да ни покаже, че за красотата не съществуват никакви граници. Ако искате и вие да се потопите в този наистина необикновен стил есен-зима 2014-2015, тогава просто обновете гардероба си с една бяла и/или черна блуза с някакъв интересен детайл.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects