С какво да носим кеди обувките – модни съвети

Всичко ново е добре забравеното старо! Тези думи с особена сила се отнасят за кедите. Преди трийсетина години те бяха само спортни обувки, а сега са неразделна част от модния гардероб на днешната младеж, защото носят много стил и комфорт.

Настоящата ни статия е за модните маратонки и идеи за съчетаването им с останалите дрехи. Разнообразни модели кеди вече наводняват рафтовете на магазините и със сигурност ще намерите нещо подходящо за себе си. Ако искате, ще изберете черно-бели модели или варианти с ивици и знаци. А може и „музикални“ – представители на различни музикални култури – хип-хоп, брейк, дъбстеп и т.н.

Новите модели грабват със своята пъстрота и яркост. За момичетата са вариациите в стил прованс или кънтри – с цветчета. Екстравагантните девойки със сигурност ще се снабдят с чифт, украсен с бродерия, пайети или кристали или пък ще се спрат на изделия с шипове и нитове, пък може и с токове.

На въпроса с какво да съчетаваме кедите, най-бързият отговор е с дънки, якета, тениски и всякакво облекло в спортен стил. Но може да се отиде и по-далече, да се помисли и за по-смели образи.

Класическите маратонки са подходящи за всякакъв спортен стил – дънки, тениска, шорти. Но те могат да се комбинират с панталони скини или капри, както и с лека спортна рокля – едно модерно за сезона съчетание.

Музикалните кеди помагат за създаване на ярък клубен образ, в който перфектно се вписват всякакви тениски и блузи с надписи и емблеми, кръстове и нитове, широки или тесни дънки.
Моделите с цветя или с бляскав декор, естествено, са за девойките, без значение в какво са облечени – мини пола или екстравагантни къси панталони.

Модните през този сезон кеди с шипове идеално си пасват с клинове, съчетани с рокля, туника или рокля-риза. Образът може да се допълни с чанта, в цвета на обувките и всевъзможни аксесоари – часовници, гривни, обеци.

Още много варианти може да си измислите. Не се страхувайте да експериментирате и със сигурност ще получите одобряващите погледи на околните за своята креативност и стил.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects