Късите рокли – задължителен елемент от модния есенно-зимен гардероб

За есенно-зимния сезон на 2014-2015 година, дизайнерите съветват всички дами да започнат да носят рокли, които сякаш почти отсъстват от гардероба на днешната практична жена, която се сеща за тях само при официални поводи. Да се игнорира този елемент от гардероба е голяма грешка, защото една модна рокля може да озари, да внесе много стил и съблазън, да придаде много самочувствие.

Трябва да попълните гардероба си с рокля. Дължината няма значение – в тренд са и късите, и дългите. Ако говорим за рокля до пода, водещата тенденция е за полупрозрачни, съблазнителни вечерни рокли, украсени с дантела и златна бродерия.

Късите рокли са особено модни тази зима. Можем  да ги носим не само при специални случаи, но и в ежедневието, защото те са многофункционални и удобни, не ограничават движението, карат ни да се чувстваме комфортно във всяка ситуация.

И понеже статията е за късите рокли, нека обърнем внимание на водещите тенденции при тях за есента и зимата на 2014-2015 година. В модните колекции са добре представени различни стилове, цветове и текстури. На върха, както винаги, е малката черна рокля. В тенденция за новия моден сезон са ярките модели, богато декорирани с дантела, пайетки и кристали.
На мода е и стилът от 60-те, с неговите трапецовидни силуети. Ръкавите могат да бъдат с всякакви форми и дължини.

Актуални за новия сезон са и късите рокли с щампи, при това – колкото по-ярки, толкова по-добре. Този най-нов тренд за сезона с геометрични щампи в контрастни цветове, ярък и необичаен, със сигурност привлича вниманието. Много модели  са украсени с изискан печат, в който са преплетени немислимо етнически и флорални мотиви. Разбира се, има място и за по-спокойни варианти, с постепенно преливащи един в друг тонове.

Като цяло, есента и зимата на 2014-2015 свързват практически всичко, което е представяно в изобразителното изкуство. В тенденция са и цветните мотиви, и разтопеният метал, и колор блок. Черно-бялата гама определено вече не е модна и е напълно заменена от колекции, оцветени във всички нюанси на дъгата.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects