Модни тенденции при гримирането 2014-2015

Легендарната и великолепна Коко Шанел е казала: „Жена, която не използва грим и козметика има наистина високо мнение за себе си”. Около гримирането като цяло се водят множество спорове: едни стилисти и гримьори залагат на nude грима, други – на екстравагантността, а трети – на вечната класика.  В едно обаче те са съгласи, а именно че колкото и красива да е една жена, подходящият грим винаги може да я украси още повече и да подчертае нейната естествена красота. Ето защо ви предлагаме заедно да се запознаем с това, какви ще са водещите модни тенденции тази есен-зима. Съветваме ви да опитвате да експериментирате с тези нови трендове и да изглеждате винаги женствено, нежно и безумно красиво.


Ултрамодерен монохромен грим

През последните години този грим уверено се движи напред в модните класации и ето че днес е един от водещите трендове. Но какво всъщност представлява той? Тази концепция се основава на това, че устните, очите и лицето ви трябва да бъде в едни и същи оттенъци. Най-често се среща вариацията на монохромен грим в прасковени, розови, бежови и кафяви оттенъци. Това е спокоен и сдържан, но за сметка на това много красив и достоен грим, който може да ви помогне да създадете великолепен делови или ежедневен образ. Дизайнерите също много обичат този вариант и често можете да го видите на подиумите при едни от водещите брандове в световен мащаб, като например Balmain, Bottega Veneta, Céline, Chloé, Marc Jacobs.

Модный монохромный макияж осень-зима 2014/2015

Грим в стила на 60-те години

Много от стилистите обожават да въплъщава в съвременната мода мотивите на 60-те години, като това важи не само за дрехите и облеклото като цяло, но и при гримирането. Това е другия водещ тренд, който набира все повече последователи в светове мащаб. Именно по това време се е случила модната революция, когато на смяна на ярките коралови устни е дошъл по-сдържания грим. Най-често при него акцента е на очите и това може да се направи, както с красива тънка очна линия, така и с наситено черна спирала за очите или пък и с двете. Обикновено при грима в стила на 60-те години за устните се използват естествени оттенъци на червилата, а днес дизайнерите също са се вдъхновили от този модел look, като това може да се  види в колекциите на Dolce & Gabbana, Gucci, Saint Laurent, Versace.

Модный  макияж в стиле 60-ых осень-зима 2014/2015

Стил nude

И разбира се нямаше как да забравим и за nude грима, който е един от най-модните трендове на сезон есен-зима. Това е естествен грим, който има за цел леко да подчертае красотата на всяка жена, но всичко това трябва да изглежда много нежно и дори да ни се струва, че тя няма грим на лицето.

Модный Nood Look осень-зима 2014/2015

Както сами виждате модата в грима е капризна и непостоянна, но все пак съществуват и изключения. Както миналия сезон, така и този актуални са гъстите и широки вежди, които изглеждат особено красиво в съчетание именно с nude грима. Следвайте за модните тенденции, за да сте винаги красиви и стилни!


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects