Модерни чанти есен-зима 2014-2015: clutch, clutch, baby!

За да сте наясно с това, какви са последните модни тенденции при чантите за този сезон, ние сме се постарали да ви запознаем с това, какви са най-горещите трендове тази есен. Помнейки тези важни правила, вие лесно ще съставите не само безупречен и стилен look, но също така и модерен.

  

Ако трябва да говорим по-общо, то този сезон актуални ще са чантите от цветна кожа, от крокодил, златистите, сребърните модели, а също така тези, които са изработени от изкуствена кожа и вечната класика в лицето на клъч фасона. Дизайнерите този сезон дори са украсили част от модели си с доста интересни рисунки или пък надписи, така че ако се придържате към актуалния street style, тогава също ще можете да намерите нещичко и за себе си.

Модная кожаная сумка осень-зима 2014-2015 Модная сумка для осени и зимы 2014-2015

Нека да започнем от цветния тренд този сезон. Тази есен е много актуално да раздвижвате скучните образи с един интересен и ярък акцент. Идеален вариант в случая са именно чантите, затова всяка една жена трябва да обнови гардероба си с поне един такъв модел. Откъм дизайна, то тук всичко е индивидуално, така че е най-добре да се съобразите със стила, който носите обикновено – спортен, елегантен, небрежен, street style и така нататък. Можете смело да интерпретирате тази нова модна вълна по своя собствен начин, но все пак ако не обичате да добавяте дори и един по-ярък елемент в образа ви, тогава сме сигурни, че ще намерите своето модно отражение в следващите трендове при чантите за тази есен. 

Тази есен не по-малко актуални ще са дизайните от крокодилската кожа, като това може и да е имитация. Подобни модели разбира се можете да намерите в колекциите на едни от водещите дизайнери, така че всяка една жена лесно ще открие своя фасон, в който просто да се влюби. Съветваме ви да съчетавате тези чанти с по-сдържаните и лаконични дрехи, които са изпълнени в пастелни оттенъци. Ето един добър пример, който може би ще ви помогне да намерите своето модно вдъхновение от новата колекция на Christian Dior.

Сумка от Christian Dior 2014-2015

За завършек на модните ни напътствия оставихме десерта, черешката на тортата, а именно новите вариации на вечната класика клъч. Ако преди години под този модел се разбираше само малки чанти, то този сезон нещата доста са се изменили. Днес клъч това са чантите, които могат да бъдат най-различни размери, но единственото условие е те да бъдат без дръжки.

Клатч, похожий на ковер осень-зима 2014-2015 Бежевый клатч от Марни осень-зима 2014-2015

Ако обаче сте почитател на спортния стил в ежедневието, тогава можете смело да изберете кожените раници, които този сезон са на ръба на модната вълна. Те са необикновено красиви и ефектни, така че можете с тяхна помощ много да разнообразите и да раздвижите дори най-обикновения спортен look

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects