Модни съвети и хитрини в грима 2014-2015


Красивият грим е много важен за всяка една жена, тъй като той може коренно да промени вашата визия, превръщайки ви в наистина стилна и ефектна принцеса с безупречен стил. Той не е по-малко важен от прическите, на които всяка една жена отделя особено внимание всеки ден. Точно с помощта на женствения грим и нежния маникюр вие можете да завършите изцяло образа ви и да го направите още по-привлекателен. Ако обаче искате не само да сте стилни в това отношение, но и да бъдете модерни, спазвайки новите тенденции, тогава ще трябва да се запознаете с трендовете на сезон есен-зима.

През 2014-2015 се очакват няколко нови тенденции в грима. Така например на мода отново се връща ретро стила, който е безумно женствен и изящен. Смело можете да експериментирате с формата на очната ви линия, както и да подчертавате устните ви с ярко червено червило. Заедно с това на мода се връщат отново златистите, сребърните, лилавите и кафявите оттенъци, така че можете да добавите подобни нюанси и във вашия ретро грим. Ако сте решили да използвате няколко тъмни сенки, тогава тук е много важно да помните, че трябва да разтуширате всичко идеално, за да се получи нежно преливане на цветовете във вашия грим в стила на есен-зима 2014-2015. Вечната класика smoky eyes всеки сезон е на мода, така че ако желаете да заложите на по-сексуалния грим, тогава това е решението за вас. Така не само ще сте модерни, но и ще сте в тон с новите модни тенденции.


Следващият актуален тренд това е бледата кожа в стил „Снежанка”. Тена отдавна не е на мода, но именно подобен акцент в грима от доста време не сме  виждали, затова ви съветваме да забравите за пудрите с бронзиращ ефект, а да слагате само малко руж и то в естествени нюанси. Единственото, което ще трябва да постигнете в случая е равен и матов ефект на кожата ви, който не е само модерен, но и много красив. Ако искате все пак да придадете вътрешно сияние на кожата ви, тогава можете да използвате хайлайтър за тази цел. Както вече споменахме, устните също трябва да бъдат сочни и ярки. Съветваме ви обаче да не акцентирате едновременно на очите и на устните ви, защото така рискувате грима ви да се превърне от женствен и леко сексуален във вулгарен.  


Ако пък сте от жените, които обожават nude ефекта, тогава бързаме да ви зарадваме защото той отново е актуален. За да постигнете желания резултат и да не си личи, че сте се гримирали, използвайте само пастелни и естествени оттенъци, подчертавайки деликатно вашите достойнства. Като цяло тенденциите при грима този сезон отново са много демократични и всяка една дама ще може да намери именно този стил, който харесва и отговаря на нейния моден почерк.




Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects