Какви ще са модерните прически тази есен и зима?

Във всички времена жените са искали да изглеждат красиво и ефектно, но за да се случи това, вие ще трябва да направите нещо. Разбира се, че не спорим с това, че естествеността също може да е красива, но въпреки това жените си имат своите малки трикове и хитрини, за да изглеждат като истински принцеси. Не просто така е казано, че именно здравата и красива коса е на-голямото оръжие на една жена, затова нека заедно да се запознаем с това, какви са най-модерните тенденции при съвременните прически този сезон.


Първото нещо, което трябва да запомните това е да не се боите от експериментите, защото само така ще намерите своя идеален стил. Именно красивата прическа е идеален начин да измените коренно вашата визия и то в положителна посока.

Съчетание на мъжки и женски стил в едно


Това е един от водещите трендове за този сезон, която може би в началото ще ви се стори странна и непривична. Много от звездите на Холивуд вече са заложили на този моден стил, така че смело можете да последвате техния смел пример.

Прически в мъжки стил


Както може би вече сте забелязали, днес мъжкият стил смело навлиза не само в гардероба на жените, но също така влияе и върху трендовете при прическите есен-зима. Ако обичате екстравагантните визии и искате коренно да промените външния си вид, тогава този стил със сигурност ще ви хареса. За първи път мъжкия стил започва да се заражда и като част от тенденциите при жените в началото на 20 век, когато легендарната Коко Шанел представя пред света първия костюм за жени в мъжки стил.

Прическа боб


За разлика от предния сезон, когато на мода беше варианта с по-груби линии, то сега актуална е прическата, при която контурите са по-меки и женствени. Като цяло за последните няколко години тази подстрижка стана много популярна и все повече жени залагат на нея, тъй като ако се избере нейния правилен вариант, тогава тя може да украси много всяка една стилна дама. Другото предимство на тази актуална днес прическа е това, че тя е много лесна за поддръжка. В зависимост от формата ви на лицето, вие можете да заложите на класически боб или на варианта с бретон.

Каре


Във всички времена именно карето е било най-популярната прическа, която може да украси много всяка една жена. Най-хубавото в случая е, че тя има множество вариации, така че всяка една съвременна дама ще може лесно да избере именно този, който да отива на нейната форма на лицето. Така например, ако имате високо чело, тогава можете да заложите на каре със страничен бретон и визуално да скриете този ваш малък недостатък.


Разбира се, че това далеч не са всичките модерни този сезон прически, но със сигурност можем да кажем, че именно тези варианти са най-горещите трендове есен-зима. Не се страхувайте да експериментирате и да опитвате нови стилове, така че силно ви препоръчваме да се престрашите и да си направите една от горните прически и да се убедите сами, че можете да изглеждате не само стилна, но и модерна жена, която винаги да е в тон с най-модерните тенденции тази есен. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects