Моден хороскоп за октомври: Какво казват звездите? /Първа част/

Макар че, месец октомври е в първата си третина, все още не е късно внимателно да помислите за своя моден стил през тази есен. Позовавайки се на разположението на звездите, да създадете своята идеална есенна визия.

Овен
За кариеристите Овни, месецът обещава да даде най-добри резултати във всичките им начинания. В натоварените с работа дни им е нужен отдушник, във вид, например, на едни ярки обувки. Съчетайте ги с каквото си харесате: дънки до глезена, класически панталони, пола миди, рокля. Изберете своя цвят и го носете по всяко време.

Телец
За родените под този знак, октомври готви много ярки емоции и неочаквани изненади. Той е подходящ за стил рокендрол и за ретрото от 50-те години, като черно кожено яке. Носете го със строга блуза или риза и пола молив. Обувки с ярки щампи ще освежат образа. Не забравяйте и чантата, за предпочитане с по-дълга дръжка и резки очертания.

Близнаци
Те искат комфорт, топлина и хармония. За да ги постигнат, могат да използват една от най-модните дрехи за тази есен – пончо. Топло, уютно и, най-важното, красиво. Нека то да е в по-ярки разцветки /както и дрехите през октомври/, за да разчупи монохромния образ, към който са склонни.

Рак
Дамите от тази зодия, нека да се поотпуснат през октомври. Да се осмелят да експериментират с нещо ярко и крещящо. Да изтрият от ума си обичайните представи за дневен и вечерен тоалет, за официални и ежедневни дрехи. През деня може да сложите обикновен бежов пуловер, например, но с пайетки. Те няма да изглеждат кичозни, а ще придадат екстравагантност на ежедневния имидж.

Лъв
Октомври е месец, през който Лъвиците трябва да разкрият своята креативност. Експериментирайте с образа си, правете микс от различни стилове. Не забравяйте да акцентирате върху детайлите! Дори едни обеци маншет могат да разчупят стереотипния образ и да подчертаят вашата индивидуалност. Обърнете внимание на обемните украшения с камъни и кристали. Правете си високи прически и стегнати опашки или вчесвайте косата настрани, за да могат обеците да изиграят своята ключова роля при създаването на вашия моден образ през тази есен.

Деви
Вие, мили дами, знаете, че сте звезди. Не забравяйте за това, даже когато ви се иска да се покриете от главата да петите с нещо уютно. Даже и да не можете да си представите своето ежедневие без любимите маратонки или мокасини, не забравяйте, че нищо не може да подчертае вашата женственост и изтънченост така, както високите токчета, съчетани с тесни дънки през деня и със стилна рокля вечерта.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects