Червената рокля – магическа сила и необикновено предизвикателство

Не е възможно да не бъде забелязана жената, облечена с червена рокля. Тоалет, който вече не подлежи на ограничения, наложени от сезони, време на деня или поводи. Но какво ще стане, ако всички тръгнем с червени рокли? И дали такава рокля пасва на всяка дама? Ще съумее ли всяка от нас да се справи с необикновеното предизвикателство на този тоалет?

Най-напред  да си отговорим на въпроса коя жена може да носи червена рокля. Дори да е толкова модерна през тази година, само уверената в себе си жена може да си позволи този лукс, тази, която не се страхува, че не е „като всички останали“.

На второ място, актуални са не само едноцветните червени рокли, но и тези с червена основа и всякакви точки, ивици, шарки и щампи. Нюансите на червено са всякакви. Това позволява индивидуален подбор, подчертаващ индивидуалния стил.

Ако все пак се решите да изберете рокля в червено, то не забравяйте своя цветотип и в зависимост от това се спрете на алено червено, винени нюанси, тухлено червено или меко оранжево-червено.

Излишно е да ви споменаваме, че за специални поводи са подходящи едноцветните модели, дълги или къси. Но, обърнете внимание – вечерната червена рокля е модно да се носи без украшения. Ако, все пак, не можете да минете без тях – изберете големи. Може да изберете всякакви аксесоари – шал, модно яке, колан, стилна чанта, каквото искате, само да са в правилния цвят! Те може да са в черно, сребристо, златно, бежово, виолетово, бяло или червено. И едно модно правило: чантата не трябва да бъде в един цвят с обувките. Но те могат да бъдат в нюанс, който присъства в схемата на чантата, в цвета на аксесоарите или да са подбрани според цвета на косата.

Ако се спрете на къса червена рокля, то трябва да сте два пъти по-внимателни при избора на аксесоари. Големите бижута около врата са неуместни, но една или няколко гривни може елегантно да украсяват ръката. Чантата с дълга дръжка също е подходяща.
Остава да изберете моден грим за червената рокля и вашият нов имидж е готов!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects