Палтото от алпака – поезия за есенната мода

За някои от нас есента е тъжно време от годината. За други, тя е сезон, пълен с поезия.Като шепот на красиво обагрени листа е есента за дамите, крачещи по есенните улици с елегантно палто от мека алпака. Те са избрали нещо ново за хладните дни, за да изразят своята индивидуалност и в същото време да бъдат на гребена на вълната.

Новата тенденция за тази есен е уникалната вълна от алпака,много по-лека и топла, която не може да се сравни с никоя друга. Вълната на това южноамериканско животно е изумително нежна и красива и служи за изработването на палта, които дълго не се замърсяват, не се деформират от влагата и са хипоалергенни. Те носят комфорт, уют и лекота в есенния ден.

Наистина очарователни са палтата от алпака в нюанси на теракот. Чудесни са и вариантите в тонове на карамел, горчица, червено. Смелото алено и наситеното червено също са много актуални.А може да изберете палто с цвета на есенно небе или на сенчест есенен здрач, с малко тъга и безкрайно очарование. Или дори цвета на първия сняг, паднал върху голите клони на тъжните дървета. А палто със светлите нюанси на есента, ще направи образа ви изтънчен, като топяща се мъгла.

Дамите от света на бизнеса могат да изберат за есента и зимата на 2014-2015 година палто от алпака в тъмни цветове – класическо черно, бордо, тъмен шоколад – винаги актуални. Въплъщение на елегантност, те са перфектен избор за деловата жена.

Оригинални елементи в украсата внасят уникален чар във визията. Това може да се необичайна форма на яката, лента през рамото или изискана асиметрична кройка.

Женственият силует е  задължително условие при избора на палто от алпака през тази есен. Изящно и топло, то може да се носи и през зимата с подвижна кожена яка и да е уникален красив акцент във вашата визия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects