Модни тенденции при вечерните рокли есен-зима

Рано или късно всяка жена е канена да присъства на официално събитие, където вечерните рокли са задължителен дрескод за стилните дами. Това може да е абитуриентска вечер, сватба, концерт или покана в ресторант. Във всички тези случаи вие няма да можете да се разминете без красивите вечерни рокли, но е важно когато ги избирате, да сте наясно с най-новите моднитенденции, които са актуалните този сезон. Но как да не се объркате в това изобилие на различни модели?


Червени рокли – водещ тренд тази есен-зима

Дизайнерите този сезон са решили просто да засипят жените с всевъзможни дрехи в този красив цвят. При вечерните рокли това е особено забележимо и в действителност няма нищо странно, тъй като този оттенък винаги е бил символ на женствеността и романтиката . Едни от най-актуалните днес са модели с А-силует, които са особено подходящи за всички жени, тъй като те не само, че са божествено красиви, но заедно с това ще украсят силуета на всяка съвременна лейди и ще я превърнат в принцеса от червения килим. Също така, модерни са и роклите ампир в стил Ball gown. Най-важното тук е цвета, защото той трябва да бъде класически червен и безумно наситен оттенък, въпреки че са възможно и някои други вариации, като например  кораловите нюанси. На снимките са изобразени някои модели вечерни рокли от последните колекции на водещите дизайнери за сезон есен-зима Carolina Herrera, Bibhu Mohapatra, Dolce & Gabbana, Honor, Andrew Gn, Jenny Packham, Prabal Gurung, Reem Acra, Oscar de la Renta, Tadashi Shoji, Valentino.

Модные красные вечерние платья осень-зима 2014/2015

Рокли с стил Ball gown

Следваият моден тренд 2-14-2015 са вечерните рокли, които са обемни и също така се наричат бални. В тях всяка една жена ще изглежда като принцеса от приказките поне за една вечер. Горната част най-често има корсет, а долната е много обемна и е изработена от ефирна и нежна материи, като например коприна или органза. Това не е прсто вечернарокля, а модел за осоебни случи в живота. В него вие ще се чувствате като кралица на вечерта – женствена, нежна и безумно красива. Подобни модели рокли са предстване в колекциите на дизайнерите Alberta Ferretti, Badgley Mischka, Christian Siriano, Jenny Packham, Dolce & Gabbana, Marchesa.

Модные вечерние платья Ball gown осень-зима 2014/2015

Вечерни плисирани рокли

Ние вече не веднъж сме говорили за този тренд, тъй като той важи не само за вечерните модели, но също така и за ежедневните дизайни. Като цяло плисираните фасони са един от водещите модни тенденции тази есен-зима и това не е случайно.  Тези рокли могат да превърнат всяка жена в принцеса и тя да се чувства като истинска звезда от червения килим. Ако и вие сте се насочили към тези модели, тогава ви съветваме да обърнете особено внимание на моделите в колекциите на дизайнерите Alberta Ferretti, Andrew Gn, Blumarine, Lanvin.

Модные вечерние платья с плиссировкой осень-зима 2014/2015


Разбира се, че тези топ 3 модни тенденции далеч не изчерпват всичките актуални модели рокли, но именно това са дизайните, които са водещи при вечерните рокли тази есен-зима. Ако искате да изглеждате зашеметяващо и приказно, тогава точно тези фасони са това, което търсите за себе си!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects