Запазете топлината през зимните месеци – модерни пуловери и суичъри

До преди години модните дизайнери правеха доста често един доста съществен пропуск при своите колекции и това бе факта, че все пак през зимата всяка една жена иска да е не само красива и стилна, но и да се чувства топло дори и в най-студеното време. През последните години водещите световни марки и не само, взеха това предвид и днес предлагат на любителите на модните вещи едни страхотни колекции, които могат да се похвалят не само със стилния си дизайн, но с факта, че с подобни фасони никога няма да ви е студено.


В свежата колекция на бранда I am можете да намерите множество интересни предложения. Освен вълнените и уютни палта, в модната линия на тази марка ще можете да откриете страхотни пуловери с минималистичен дизайн, които обаче имат един доста интересен детайл и това са малките дупки на лактите. Ако си мислите, че подобен фасон не изглежда красиво, тогава ви предлагаме да видите сами един от дизайните на тази световна марка.

Свитшот I am, 5200 р.

В магазините на H&M винаги можете да откриете множество интересни и стилни предложения, а дори и честичко – модни съкровища. Така например този сезон марката представи един уникален модел с апликация на летящи птици от бисер. Подобен фасон е идеален, ако залагате на стила street style и искате да добавите нещо различни към колекцията ви, но то задължително да е безумно топличко и уютно. През деня можете да ги съчетаете със скини дънките или с по-дебел клин а вечерта – с лека и ефирна пола до коленете и обувки на ток.
Свитшот H&M, 2999 р.

Тази есен на мода са връхните дрехи тип oversize и актуалните суичъри не са изключение от това модно правило. Страхотен пример за такъв модел е дизайна на скандалната марка A Question с ироничния надпис “Cold Hawaii”. Той е идеален избор за почитателките на по-небрежния стил и ще се съчета идеално с леко накъсаните дънки, които са хита на сезона.

Свитшот A Question of, 3890 р. (Click-Boutique)

Японската марка Uniqlo заложи тази есен на по-лаконичните пуловери от кашмир, които могат да са изпълнени в най-различни оттенъци, започвайки от цвета на морската вълна и стигайки до сивите нюанси. Лично според нас едно от най-удачните попадения на бранда е минималистичния пуловер  в ярко червен цвят, който може да се съчетае наистина с всичко.

Кашемировый свитер Uniqlo, 2999 р.

Модата е относително понятие и истинска наука за красотата, така че всеки има правото да я разбира по своя собствен начин. Бъдете винаги индивидуални и не се старайте да копирате някого. Създайте ваш личен моден почерк, залагайки на стилните и ефектни пуловери и суичъри тази есен и зима.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects