Как да се грижите правилно за вашата коса през зимата?

Всяка жена иска да има красива и блестяща коса, но за да се случи това, вие трябва да се грижите за нея и да я подхранвате допълнително. Все пак не просто така е казано, че косата е главното оръжие на жената, което може коренно да промени нейната визия. Доказано е, че мъжете обръщат отначало внимание именно на това, затова безжизнената и тънка коса може коренно да развали вашата първа среща. Ето защо е важно да се грижите за нея, радвайки се на здрава, буйна и здрава грива, впечатлявайки всички мъже около вас с естествената ви красота.


През зимата вашата коса има нужда от допълнителна грижа, тъй като тогава вие не само, че приемате по-малко плодове и различните други полезни продукти, но също така студеното време може много да я изсуши, ако не поддържате правилно косата ви. Заедно с това, негативно влияение оказват и другите второстепенни фактори, като например снега, честите дъждове и така нататък. Вашата коса трябва да е винаги защитена, защото само така тя ще е здрава и красива.

Как ухаживать за волосами зимой

Пийте витамини

Тук е важно да отбележим веднага, че ние не визираме това, че трябва да поемате всички важни микроелементи и други вещества само с хапчетата, но въпреки това е добре да си набавите тези, които не ви достигат по този начин. На пазара ще можете да намерите различни комплекси, които също така ще окажат положително влияние на вашата кожа и нокти, заздравявайки и тях.

уход за волосами

Използвайте масла

Това е един страхотен и много лесен начин да подхранвате вашата коса и то по един естествен начин. И до днес върлува мит, че така кожата на главата ви ще започне да се омазнява повече, но това не е така. В действителност по този начин вие ще подхранвате всеки косъм и ще се грижите за това да имате здрава, красива, сияйна и блестяща коса всеки ден.  Едни от най-полезните са маслата от авокадо, жожоба, пшеничен зародиш, рициново масло, репей, кокос, и слънчоглед. Те могат да се смесват заедно с няколко капки от течните витамини А и Е, които са много полезни за косата ви.

масла для волос

Два пъти в седмицата си правете домашни маски

Тази стъпка е задължителна, ако искате дори и през студеното време на годината, гривата ви е да е здрава и красива. Няма да ви се наложи да правите някакви сложни неща, а просто да използвате домашните рецепти, които можете да намерите в сайта ни и да ги приложите напрактика. Едни от най-използваните продукти в тях е ябълковия оцет, жълтъка, меда и така нататък.

маски для волос


Ако използвате тези лесни съвети, тогава винаги ще имате блестяща, жизнена и здравакоса. Бъдете винаги красиви и привлекателни, полагайки старание и поддържайки се с тези малки трикчета за сияйна и здрава коса!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects