Моден гид или какви ще са актуалните аксесоари тази есен и зима?

Понякога е наистина трудно да следвате за модните тенденции, които са просто като хамелеони всеки сезон, пленявайки всяка жена със своята божествена красота. Звездите на Холивуд могат да си позволят моден експерт, който съответно да ги съветва и да им дава насоки, какво е модерно и какво им отива, но какво да правите вие и как да решите тази модна главоблъсканица? Решение разбира се, че винаги има, но все пак не чакайте, че 10-те модни заповеди ще ви осенят като гръм от ясно небе, така че и вие все пак ще трябва да положите някакво старание.


Първата ви задача е ясно и точно да се определите с това, какво облекло носите или по-точно, какъв е вашия стил на обличане. Така ще сте наясно съответно и кои от модните тенденции ви интересуват. Така например има жени, които твърдо отричат спортния стил и винаги искат да са елегантни и женствени, тогава не ви трябва да изучавате модните трендове толкова подробно при стиловете, на които ви не залагате. Разбира се, че от обща модна култура като съвременна жена е добре да сте запознати, но не подробно, така че нека да действаме последователно.

Ако относно трендовете, дизайнерите всеки сезон спорят, то в едно те са съгласни и то напълно. Това е факта, че през последните години се отделя особено внимание именно на аксесоарите, които са водещ детайл във всеки един образ и могат да разнообразят дори най-скучния дамски гардероб, внасяйки в него женственост, красота и необикновен магнетизъм. Модните аксесоари есен-зима е трудно да се нарекат просто интересни, защото те са толкова оригинални и екстравагантни, че е просто наистина трудно да си представим как дизайнерите всеки сезон успяват да сътворят това истински чудо на красотата и страстта. Първият водещ тренд, който бе наложен от марките Céline и Louis Vuitton е носенето на обица само на едното ухо. Това е наистина интересен начин да разнообразите дори най-скучните ви тоалети и да ги превърнете в нещо различни и безумно очарователно.


Този сезон дизайнерите ви дават уникалната възможност да привлечете внимание към зоната на деколтето, залагайки на вертикалните по-дълги колиета. Подобни модели, които завършват до талията можете да намерите в колекциите на дизайнерите Versace, Chanel, Roberto Cavalli и Vivienne Westwood. Аксесоарите могат да са, както със скъпоценни камъни, така и в съчетание с текстил, кожа, дърво или други по-необичайни материали. Изборът ви трябва да се основава най-вече от това къде точно ще ходите, така че се съобразете задължително с това преди да сложите любимото ви колие. Подобните модели се съчетават идеално с красивите вечерни рокли.


Не се старайте да се придържате едно към едно с модните трендове всеки сезон, а се научете умело да ги използвате и да ги адаптирате към вашия индивидуален моден стил. Бъдете различни и винаги експериментирайте, удивявайки по този начин всички с неповторимия си моден почерк и вкус към красивото.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects