Червените рокли са новия хит при булките

Съвременната сватбена мода претърпя съществени промени през последните 4-5 години, но особено силно това се забелязва този сезон, когато на мода дойдоха ярко червените рокли, които се ползват вече с огромна популярност сред булките. Традиционните белоснежни тоалети, символизиращи невинността и чистотата, вече отминават на втори план. Дизайнерите тази есен предлагат на смелите дами да удивят и да шокират своите гости с едни наистина различни рокли, които с пълна сила могат да се нарекат дете на епатажната епоха, когато всеки се стреми да се отличи в тълпата с нещо различно и наистина екстравагантно.


Днес бъдещите булки все по-чето залагат на червените сватбени рокли, а и все пак не бива да забравяте, че този свят е символ на страстта и истинската любов. Избирайки този нюанс, те открито заявяват желанието си да бъдат забелязани и различни. Булките в червено винаги ще бъдат в центъра на вниманието, привличайки към себе си хиляди погледи. Психолозите утвърждават, че далеч не всяка жена би се решила на толкова смел тоалет в този така важен за нея и младоженеца ден. Червеното има множество оттенъци, така че всяка булка лесно ще може да намери своя нюанс, който идеално да подчертае елегантно нейната красота и да отрази огледално нейния вътрешен свят. При избора на сватбената ви рокля задължително примерете предварително тоалета, за да се убедите, че сте готови да се облечете в толкова смел модел.

Красное свадебное платье

Като правило, по-скромните жени със сигурност няма да се чувстват удобно с подобен фасон, тъй като прекаленото внимание към тях може да ги накара да се чувстват неудобно и некомфортно. Стилистите отбелязват, че червената сватбенарокля ще бъде прекрасен вариант за жените, които се омъжват за втори път. С такъв тоалет вие ще изглеждате ослепително, разкошно, ефектно и много тържествено. Той ще отрази вашата самодостатъчност и увереност. Отделете достатъчно време на избора на роклята ви, за да можете да закупите в крайна сметка наистина идеалния вариант за вас, а не за пет минути да изберете първия модел, който сте видели. Не ви препоръчваме да поръчвате вашата сватбена рокля от чужбина, тъй като все пак е голяма вероятността да не получите точно това, което очаквате, а и просто да не ви стане размера. Тук дори не говорим за качество или нещо подобно, а това че все пак това е много важен за вас ден и е по-добре да сте убедени на 101%, че модела е точно това, което искате и желаете.

Модное свадебное платье


Въпреки че сега модата диктува всеки сезон своите правила, това не означава че вие сте длъжни сляпо да следвате тези модни закони и да им се подчинявате безпрекословно. Далеч не всяка булка ще се чувства комфортно в подобна рокля, затова ако все пак усещате че искате да се облечете с класически модел, тогава го направете, а не се измъчвайте, залагайки на тоалет за сватбата ви, с който да бъдете модерни, но да не се чувствате удобно.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects