Стилни обувки есен-зима и какви ще са водещите тенденции

Всяка жена иска да има стилни и красиви обувки, но ако преди 10-на години това беше трудна за изпълнение задача, то днес тази мечта на съвременната лейди е лесна за изпълнение. Сложността на избора идва най-вече от голямото разнообразие, което ще намерите на пазара и това, че все пак трябва да се съобразите не само с последните модни тенденции, но и с това дали ви отива даден фасон или не. На стелажите на множеството магазини е представен огромен асортимент, но далеч не всички си заслужават да бъдат обувани.


Актуални цветове при обувките есен-зима

Ако четете редовно сайта ни, тогава може би вече сте разбрали, че тази есен и зима мрачните и скучни цветове нямат място в гардероба на жените. Разбира се, че вечната класика в лицето на черните и бели обувки са актуални всяка година, но все пак е време да дадете шанс и на по-ярките и свежи модели. Тук обаче е важно да осъзнавате едно от правилата, че никога не бива да залагате едновременно на ярките дрехи, аксесоари и обувки. Нека само едно то тях да бъде изпълнено в по-свежи оттенъци и да играе ролята на водещ акцент, а другите да са просто модерно допълнение на този детайл. Фаворитите тази есен са мистическите жълти нюанси, кобалтовото синьо, всички вариации на сивото, наситените червени цветове, както и сочната сангрия.

obuvki1.png

Модерни токчета есен-зима

Обувките на ток могат коренно да променят вашата фигура, но само ако са избрани правилно, за да се получи хармоничен образ и всичките ви пропорции да са балансирани. Така например, ако сте по-пълна дама, тогава за вас е напълно противопоказано да обувате много тънките токчета, които само ще акцентират на вашия малък недостатък. Много по-добро решение в случая са дебелите токове, които освен това имат едно много голямо предимство, а именно че са удобни и комфортни за носене. Като цяло модерна ще бъде вечната класика в лицето на тънките токчета, които се срещат в огромно изобилие в модните колекции на Hugo Boss и Bottega Veneta. Екстравагантните модели са другият водещ тренд тази есен, така че ако обичате да обувате такива фасони, тогава това е вашия дизайн.

obuvki2.png

Широките и също така дървени токове ще са отново актуални тази есен-зима. Те са идеален вариант за ежедневието, тъй като са изключително удобни и комфортни за носене. Този тренд важи не само за ботите, но също така и за ботушите този есен.

Лакираните обувки не губят актуалността си вече втори сезон, така че те също са добър избор. Платформите са следващият моден акцент, който се използва смело от водещите дизайнери при техните колекции за студеното време от годината. Като цяло и този моден сезон трендовете са много разнообрази и всяка една съвременна жена лесно ще можете да открие своето модно отражение в актуалните тази есен и зима обувки. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects