Кои ще са актуалните цветове 2014-2015?

И така, модните цветове на сезон есен-зима – какви ще са те? От гледна точка на Международната организация Pantone, модната палитра на 2014-2015 ще изглежда ето така:


Първият от актуалните нюанси следващата година ще е Radiant Orchid. Той вече смело присъства във водещите модни колекции на едни от световните дизайнери. Експертите на Pantone съветват да съчетавате този оттенък с Cypress и също така с пепелно жълтите цветове. Друг актуален нюанс ще бъде Sangaria и Aurora Red. Името Сангрия идва от слабо алкохолната напитка на основата на вино и добавени към него плодове и бренди. Въпреки че тя се е пиела от испанците и португалците още в началото на 19 век, нейното световно признание идва едва през 60-70 години на 20 век. Именно тогава младежите са проявявали за първи път бунтарския си дух, слушали са The Beatles, танцували са рокендрол и са вдигали наздравици със Сангрия. Цветът е изключително благороден и нежен, затова едва ли ще има жена, която да не се влюби в него от пръв поглед.

Не по-малко модерен ще е и оттенъка Royal Blue (кралско синьо) и Bright Cobalt (кобалтово синьо). Може да ви се стори странно, но първият нюанс има леко червен подтон, което му придава леко виолетов нюанс. Ние ви препоръчваме да го съчетавате със сивото, жълтото, зеленото или Cypress. Следващият първенец за тази година се казва Cognac. Това е оттенък на кафявото, който още се нарича конячен. Той е идеален за деловия стил и офисното облекло, защото едновременно е нещо различно, а също така не е крещящ, така че е подходящ избор за работно облекло. Можете смело да го съчетавате с различни класически дрехи и аксесоари, изграждайки перфектен business look.

Платье в стиле ретро цвета Сангрия от Dior осень-зима 2014-2015 Коктейльное платье цвета ярко-кобальтового цвета Christian Dior осень-зима 2014-2015 Платье цвета Bright Cobalt FW 2014-2015

Моден тренд на сезона е също така цвят Aluminium или най-общо казано всички нюанси на сивото. Задължително трябва да имате в гардероба си поне една дреха в този оттенък, ако искате да сте модерни и стилни. Облеклото в този нюанс лесно се съчетава с всички дрехи, тъй като този цвят се смята за неутрален и той хармонично ще се впише във всеки образ. Интересен look ще се получи, ако комбинирате цвят Aluminium с бял и добавите аксесоар в небесно син оттенък. Не бива също така да пропускате да обновите гардероба си и да добавите една стилна дрешка в оттенък Cypress. На мода ще са също така тъмно зелените нюанси, които интересно биха се съчетали с вашите различни образи.

Стильное платье от Louis Vuitton осень-зима 2014-2015 Модное пальто бутылочного цвета от Altuzarra осень-зима 2014-2015 Модный лук осень-зима 2014-2015


Желаем ви винаги да изглеждате женствена и ефектна жена. Модните дизайнери всеки сезон ви поднасят множество стилни изненади, така че няма да ви е никак трудно да изберете образа, който отговаря най-точно на изкисванията ви и вашия личен моден почерк. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects