Топ тенденции за модната есен на 2014 година


Новият моден сезон трябва да се посрещне подобаващо. Дизайнери и стилисти са обявили водещото място на винените нюанси, кожените раници и плетените рокли, предлагат да се сменят високите токове с равни подметки и маратонки и определено черпят идеи от 60-те години на 20-ти век. Иначе не може да се обясни връщането към мини полите и късите рокли с графични принтове, ботушите над коляното, масивните украшения и сиво-винената цветова гама, подчертаваща изяществото на женския образ.
Есента на 2014 е време за плетено поло, плетени рокли  пуловери овърсайз. Плетеният тоалет навлиза не само в ежедневието, но и в офиса, дори и в кулоарите на светските събирания.
Доскоро се приемаше като израз на лош вкус да се носи рокля с панталон. Тази есен дизайнерите предлагат комбинации от дълги панталони и плетени, с дължина до коляното рокли, тесни панталони с кимоно или с рокля, с изрязан гръб или открити рамене – зависи от случая.
Американските сникърси, които все още наричаме често маратонки, стават обувки номер едно за есента на 2014. Както показват в своите колекции много стилисти, при едно умело съчетаване с есенния гардероб, те могат да подчертаят цялата женственост и елегантност на дамския силует.
Бордо, божоле, бургундско – винени оттенъци, които отново са на пика на популярност. Но сега отразени в бляскави плетени дълги палта, обемни плетени пуловери и съблазнителни рокли от шифон.
Специалните хладни есенни вечери, дамите могат да сгреят със съблазнителни силуети в тъмни оттенъци, най-вече винени, с рокли от шифон и дантела- с рисунки и бродерии.
Задължителен атрибут за късната есен на 2014 е якето бомбер от изкуствена или груба овча кожа с големи метални катарами,ципове, ремъци и колани – елементи от отминаващия, моден през лятото пънк.
Тартан краси тази есен къси поли, якета, плетени пуловери, бомбери, носейки много младежко, свежо настроение. В допълнение към класическото червено са прибавени и по-приглушени сиви и кафяви, както и тъмно сини оттенъци.
Модната есен няма да мине без обичания от всички колор блок стил Но този път са актуални смели цветови съчетания, като противодействие на идващите сиви облачни дни. Лайм с оранжево, фуксия със сиво и зелено, алено с индиго, черно с жълто – ярки цветове за добро настроение.
И накрая, но не на последно място, трябва да споменем кожената раница, която повсеместно е обявена за главен аксесоар за тази есен и често свири първа цигулка в есенния образ.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects