Модни тенденции при маникюра на къси нокти 2014-2015


Повечето жени си мислят, че дългите нокти привличат мъжете, особено ако те са богато украсени с ярки цветове и други декорации. Това обаче не е така и дори самите мъж го признават, че според тях дългия маникюр не е особено привлекателен и в никакъв случай не се асоциира с жената котка. Този сезон модните тенденции в това отношение са на едно мнение със силната половина на човечеството, така че е добре да имате предвид това следващият път, когато решите самите да си направите модерен дизайн на ноктите ви или пък да посетите професионалист, който да ги украси.
Удобството на късите нокти
Тук може би ще си кажете, че не е необходимо да полагате никакви грижи и старание, а просто да се доверите на козметичните процедури по удължаване и всичко е готови за нула време. За съжаление обаче дългите нокти не само, че ви ограничават в битовите ви задачи, но също така доста често могат да изглеждат меко казано вулгарно. Към всичко това ще добавим и факта, че подобно удължаване има и своите последствия за здравето на ноктите ви и това, че много скоро те ще загубят блясъка си, както и твърдостта. Едва ли си заслужава всичко това, имайки предвид че късия маникюр може да изглежда много деликатно, нежно и женствено, а и на всичко отгоре е модната тенденция на сезона. В действителност обаче дългите нокти отдавна вече не са на мода, така че не ви съветваме да залагате на този демоде стил при маникюра.
Мит, който върлува и до днес е това, че подобна дължина на ноктите ви ограничава много откъм дизайна, който можете да си позволите, но това далеч не е така. В действителност дамите, които са заложили на него могат смело да експериментират, както с цветовете, така и с декорациите. Както знаете френч маникюра е вечната класика и той  е особено подходящ именно на къси нотки, тъй като на тях той изглежда особено женствено и деликатно, а също така подобен дизайн е прекрасно допълнение, ако сте решили да спазвате новата модна тенденция на сезона, тоест парижкия стил в облеклото. Друг актуален тренд са геометричните мотиви, но не само при дрехите, но също така и при маникюра, така че смело можете да украсите вашите къси нокти с подобни декорации, които лесно можете да си направите дори в домашни условия.
Модата днес е особено благосклонна и демократична, насочена основна към естествеността във всяко едно отношение. Грехота ще е да не се възползвате от този дар на стилистите, така че дерзайте и още днес си направете страхотен маникюр на къси нокти, с който ще изненадате всички около вас с перфектния си стил и моден почерк дори в на пръв поглед дребните и незначителни детайли.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects