Син тоалет и подходящ грим за новогодишната нощ

Навярно вече внимателно обмисляте тоалета за новогодишното парти и за грима, съответстващ на празничното настроение. А, за да бъде той моден и подходящ за посрещане на годината на Козата, трябва да бъде съобразен с цвета на роклята – колкото по-ярки и смели са нюансите, толкова по-сдържан и пастелен трябва да е гримът. Необходимо е да се отчете подходящата гама за съответния цветотип. Следва усилията да се съсредоточат или върху устните, или върху очите. Повечето жени предпочитат да акцентират върху очите, а за устните избират неутрални естествени тонове.

Може би, много дами ще предпочетат тоалет в синьо, който в скоро време ще се превърне в тенденция, за да посрещнат подобаващо годината на Козата. Този цвят практически подхожда и на брюнетки, и на блондинки, различен е гримът. Стилистите съветват брюнетките да изберат наситено синьо, за да подчертаят тена на кожата си. Гримът трябва да е ярък и изразителен, с черна очна линия и гъста спирала. А червилото може да е ярко, във всички нюанси на червеното. За брюнетките с бяла кожа и сини очи е чудесен опушеният грим.
Блондинките, избрали син тоалет, трябва да се придържат към метални, сиви или сребърни оттенъци на грима. Може да използват и синьото. Ако се добави червило в хладно розови оттенъци и светло розов руж, образът ще бъде завършен. Ако пък целта е малко повече яркост – чудесно за целта е оранжевото червило. В новогодишната нощ не бива де се отказваме и от малко блясък, като тази техника ще придаде още повече искри на празничния образ.

Дамите, които не са почитателки на синия цвят, могат да изглеждат зашеметяващо и в малка черна рокля и ярко червено червило – образ на фатална изкусителка. В случая не бива да се забравя, че яркото червило подчертава дори и малките несъвършенства на кожата, затова трябва да се постигне един идеално равен тон на лицето, за да бъде ефектът наистина забележителен.

Пролетно-есенни обувки

Нощници

Спално бельо

Удобни домашни халати

Бански за всеки вкус

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects