Син тоалет и подходящ грим за новогодишната нощ

Навярно вече внимателно обмисляте тоалета за новогодишното парти и за грима, съответстващ на празничното настроение. А, за да бъде той моден и подходящ за посрещане на годината на Козата, трябва да бъде съобразен с цвета на роклята – колкото по-ярки и смели са нюансите, толкова по-сдържан и пастелен трябва да е гримът. Необходимо е да се отчете подходящата гама за съответния цветотип. Следва усилията да се съсредоточат или върху устните, или върху очите. Повечето жени предпочитат да акцентират върху очите, а за устните избират неутрални естествени тонове.

Може би, много дами ще предпочетат тоалет в синьо, който в скоро време ще се превърне в тенденция, за да посрещнат подобаващо годината на Козата. Този цвят практически подхожда и на брюнетки, и на блондинки, различен е гримът. Стилистите съветват брюнетките да изберат наситено синьо, за да подчертаят тена на кожата си. Гримът трябва да е ярък и изразителен, с черна очна линия и гъста спирала. А червилото може да е ярко, във всички нюанси на червеното. За брюнетките с бяла кожа и сини очи е чудесен опушеният грим.
Блондинките, избрали син тоалет, трябва да се придържат към метални, сиви или сребърни оттенъци на грима. Може да използват и синьото. Ако се добави червило в хладно розови оттенъци и светло розов руж, образът ще бъде завършен. Ако пък целта е малко повече яркост – чудесно за целта е оранжевото червило. В новогодишната нощ не бива де се отказваме и от малко блясък, като тази техника ще придаде още повече искри на празничния образ.

Дамите, които не са почитателки на синия цвят, могат да изглеждат зашеметяващо и в малка черна рокля и ярко червено червило – образ на фатална изкусителка. В случая не бива да се забравя, че яркото червило подчертава дори и малките несъвършенства на кожата, затова трябва да се постигне един идеално равен тон на лицето, за да бъде ефектът наистина забележителен.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects