Новогодишният грим – метален блясък и бургундско червено

Тържествата по Коледа и Нова година изискват цялостен подход при създаването на празничната визия. Не може просто да си купим нова рокля, пренебрегвайки мисълта за стилни прическа и грим. Затова, при избора на тоалет, трябва да се мисли и за закупуване на подходящ грим и стилизиращи продукти.

В тази статия ще спрем вниманието ви върху един от главните аспекти на празничния имидж – подходящият грим, който трябва да бъде по-ярък от ежедневния. Той не е просто някакъв вечерен грим с леки вариации и адаптации в името на атмосферата на празника или предсказанията на астролозите. Затова, ако сте сигурни, че с класическия смоки ефект ще изглеждате неустоимо, смело може да го изберете, независимо от модните тенденции. Но, ако искате да опитате нещо ново и да сте сигурни, че вашият грим не само ще ви направи красиви, но и ще е супер модерен, ви предлагаме съвети, чиито опции ще ви помогнат да намерите своя вдъхновяващ грим за новогодишните празници.

Сенките с метален ефект, от злато до тъмните цветове на вечерно небе, са сред най-горещите тенденции в грима за тази зима. Те са идеални за тържествената вечер. Ако ви интересуват прогнозите на астролозите, може да изберете сини или зелени нюанси, както се изисква от символа на идващата година. Не е задължително те да се нанасят на целия клепач, могат да се използват дозирано в ъглите на очите, като молив или очна линия или в комбинация с други нюанси.

Често основната цел на вечерния грим е яркото червило. За празниците през декември, стилистите съветват да се обърне внимание на винените нюанси, които са на пика на своята популярност. И да не се забравя: акцентът трябва да е само един-или върху устните, или върху очите. Изборът на ярко червило не означава отказ от грим за очите. За червила в лилаво, слива и бордо, са подходящи сенки в хладно розово, сребристо, деликатно люляково. Може да изберете и топли нюанси като злато, особено ако сте топъл цветотип. И задължително да се използва удължаваща миглите спирала.Жените са изключително изобретателни по отношение на своя външен вид, особено за новогодишния грим, и затова често използват блясък, пайетки, кристали.

Не може да се говори за вечерен грим и да не се спомене смоки ефектът. За новогодишния грим на 2015 може да отдадете предпочитание на кафявия грим, който е особено актуален. Чудесна, но не задължителна е комбинацията му със златно. Смоки грим в кафяви нюанси е идеален вариант за празничен грим за дамите, които не искат блясък на лицето и могат ефектно да демонстрират своя стил с матово кафеникави и шоколадови оттенъци.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects