Шест прости начина да запазим очите красиви

Всички знаем, че кожата около очите е особено деликатна и фина. Недостатъчно сън, плач или жестока диета и подутите клепачи веднага ще разкрият това пред света. Под очите веднага ще се появят черни кръгове и отоци, които изискват незабавно противодействие. За целта избрахме шест прости начина, които може да се приложат в домашни условия.

1.Чай
В черния и зеления чай се съдържат много полезните вещества танин, който намалява отоците под очите и кофеин, който намалява подуването, защото свива кръвоносните съдове. Може да се използва и лайка, известна със своето противовъзпалително въздействие. Избраната билка се залива с вряла вода и след три минути отварата е готова. Използва се за студени компреси върху очите за 10-15 минути.

2.Прясно мляко
То успешно помага срещу подуване и зачервявания, овлажнява кожата и премахва раздразненията. В рамките на 15 минути върху очите се поставят тампони, които няколко пъти се потапят в охладеното мляко.

3.Яйчен белтък
Протеинът, който се съдържа в него, прави кожата под очите гладка и еластична. В допълнение, витамин В2, съдържащ се в пилешките протеини, прави кожата по-млада и красива. Два белтъка, разбити на пяна, се поставят под очите, където престояват 15 минути. След това се измиват внимателно с хладка вода.

4.Краставица
Няма нищо по-лесно от това, да се отстранят отоците с помощта на 2 резенчета краставици, които се поставят върху затворените очи за 10-15 минути. Резултатът се вижда веднага, защото  върху намаляването на отока са действали кафеената киселина и витамин С, съдържащи се в суровия зеленчук.

5.Хладен метал
Най-лесният начин да се приложи този метод, е да се поставят две охладени в лед лъжици от неръждаема стомана върху очите. По този начин се намалява подуването, отстранява се зачервяването, свиват се кръвоносните съдове.

6.Картофи
Могат да се използват настъргани или резенчета, поставени върху охладена марля върху очите за 20-25 минути.

Всеки от споменатите начини е доказано ефикасен и не отнема много време. В рамките на няколко минути може да се отстрани подпухналостта и да се върне красотата на очите и тяхното излъчване.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects