Функционалност и съвременен темперамент – зимна мода за млади дами

Безспорен лидер за зимния сезон за 2014-2015 остават дънките, панталоните и пуловерите. Младите дами ще продължават да се радват на тесните дънки в класическо синьо и в наситени цветове на зелено и фуксия. По отношение на панталоните трябва да обърнат внимание на стеснените модели в различни любими цветове. Тийнейджърската версия на зимните пуловери в много отношения наподобяват на моделите за по-възрастните. Преобладават обемните форми, текстурирани прежди, оригинални модели, геометрични орнаменти.
Връхните дрехи за младите дами продължават да се отличават с функционалност и стил, като предимство се дава на обемните якета и палта във всякакви модни вариации. Своята индивидуалност и темперамент те могат да изразят чрез удобството и практичността на спортния стил обувки, боти и ботуши. И, разбира се, големите шалове и всякакви видове шапки – кожени, барети и различни оригинални плетени модели. За да са в крак с тенденциите и да подчертаят своя силует и през зимата, да обърнат специално внимание на идеалните за целта леко вталени модели със средна дължина. Независимо, че в тренд са късите варианти с кожена тапицерия, особено актуални са и нестандартните модели с асиметрични елементи и комбинации от различни материали, текстури и щампи. Запазват своята позиция и кожените якета – любими на тийнейджърите и дизайнерите, които за 2015 година показват предпочитание не само към кожата, но и към ватираните тъкани с ефект на трикотаж и метал. А цветовата палитра напълно дава възможност за изява на съвременния младежки темперамент – заедно с практичното черно и сиво, присъстват и светли нюанси на синьо, червено, зелено и розово.
Модните тенденции при обувките за тази зима са с разширен обхват. Заедно с удобните сникърси и обувките с плоска подметка, младите дами могат да си изберат боти и ботуши с всякакви модификации. Остават модни ботушите чорапи и ботфортите с кръгли или леко заострени носове. Цветовете не се ограничават в тесни рамки и напълно в съвременен дух са различните модерни вариации в черно, ярко жълто или синьо.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects