Красивата, оригинална и стилна кожена пола – тенденция за 2015

Кожените поли, представени в разнообразие от стилове, все по-често се появяват по модните подиуми, което определя мястото им сред водещите тенденции за следващата година, защото те са основа, върху която с лекота може да се създаде елегантен и стилен имидж.
Кожената пола молив, особено черната, изглежда страхотно с блузи, ризи или блейзър в контрастен тон. Много романтичен и стилен образ може да се постигне с кожена пола трапец, комбинирана с лека блуза от шифон. Любителките на романтичния стил трябва да обърнат специално внимание на късите разкроени или прави поли, които вървят перфектно с искрящо бели блузи. Полата слънце е идеална за бизнес стила, като внася доза игриви нотки във визията. Тя определено трябва да се съчетае с високи токчета, елегантно портмоне и светъл пуловер или блуза. Изящен делови имидж с лекота може да се постигне с кожена пола молив, допълнена с лека блуза или елегантна риза.

Този сезон на пика на популярност са цветните кожени поли, често срещани в тоалета на знаменитостите по подиумите. Перфектна за вечерта е кожената пола с метален оттенък. Допълнена с по-малко блестящи аксесоари, тя може да бъде част от стилен тоалет. Моделите в по-тъмни тонове, съчетани с бял топ, внасят много свежест в образа. А ярките цветни поли чудесно могат да се комбинират с цветна риза или блуза, което внася своеобразен акцент в стила.

Кожената пола е практична и универсална и практически може да се комбинира с всякакви дрехи – бели и черни потници, всякакви топове, блузи, пуловери, сака и якета. Но, определено, тя може да бъде идентифицирана като смел елемент от гардероба, присъщ на самоуверени жени, които не се страхуват да експериментират със стила си.

С какво още да носим кожената пола? Разбира се, с кожени ботуши. А, ако не искате да я допълните с кожено яке или елек от кожа с косъм, наблегнете на кожените аксесоари, особено чантата и масивните украшения.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects