Опитайте най-новата тенденция: пола молив – миди

„Идеалната пола трябва да покрива коленете“ е едно от най-често цитираните правила за стила на Коко Шанел. Разбира се, дългата пола е била много популярна и в отминалите времена, докато не се появил мини моделът. Но, както знаем, модата е циклична. И затова не е изненадващо, че сега звездите отново предпочитат по-дългите поли, които с нова сила се връщат на модните подиуми.

Все повече се забелязват известни  дами, облечени в поли, достигащи средата на прасеца. Те изглеждат скромни, но благодарение на дизайнерските трикове, далече не са демоде. Често  моделите се комбинират с къс или отворен топ, за да се компенсира по-голямата дължина на полата, на която идеално пасват класически обувки с висок ток.

Като вариант на класическата пола молив, с дължина около коляното, миди моделът отново подчертава достойнствата на дамския силует, без да изглежда предизвикателно. Дизайнерите експериментират с тъкани и разцветки и няма да сгрешите, ако решите да изберете модерна пола с цветен принт, подчертаващ страничните ръбове, което още повече ще подчертае съблазнителните женски форми. Тенденцията е модните модели да се носят със скъсен връх – блузка, топ или бюстие в тон с полата, с прозрачна модна риза или яке.

Може да изберете пола молив миди с по-висока талия, като идеална за случая е комбинацията с класическо сако,поло или по-строга блуза. Вариантът със завишена талия трансформира женския силует, прави го по-изискан и елегантен.

Значително е разширена гамата от платове при изработването на новата модна пола. Дизайнерите се спират на туид, памук, деним и гладка кожа, която придава особен стил. Едновременно с традиционните тъмни тонове, се предлагат и ярки миди поли в жълто, червено или от тъкани с рисунки, което прави този модел многолик, универсален и много практичен елемент от модния дамски гардероб. Ако се съчетаят умело с подходящите високи обувки и аксесоари, с лекота ще се създаде един великолепен, стилен и елегантен образ.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects